Головна » Архив новостей
« 1 2 3 4 ... 52 53 »

Вітаємо переможців!!!

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 316 | Дата: 29.01.2020
Вітаємо переможців!!!

Відділ освіти щиро вітає переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з основ наук, а також висловлює вдячність батькам та педагогам, які сприяли перемозі дітей!   ... Читать дальше »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 313 | Дата: 28.01.2020
Майстер-клас на тему: «Особливості спілкування вихователя і дошкільника»

28.01.2020р. у ДНЗ №14 проведено майстер-клас з вихователями на тему: «Особливості спілкування вихователя і дошкільника». Під час майстер-класу вихователь-методист ДНЗ №14 Волківська Н.С. познайомила всіх присутніх з різними формами взаємодії між педагогом і дитиною під час освітньої діяльності.  ... Читать дальше »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 262 | Дата: 22.01.2020
Методичне об’єднання вихователів груп раннього віку

21 січня 2020 року в ДНЗ №19 відбулося чергове засідання методичного об’єднання вихователів груп раннього віку на тему: «Екологічне виховання дітей раннього віку через використання ІКТ».

Учасники заходу переглянули заняття з дітьми раннього віку «Прогулянка до лісу», на якому було представлено успішний досвід упровадження інформаційних технологій в освітній процес вихователем ДНЗ№19 Москальчук Г.В.. ... Читать дальше »

Категорія: Спорт | Переглядів: 292 | Дата: 22.01.2020
Вітаємо переможців!!!

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 06.08.2019 року № 1077 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2019/2020 навчальному році» та з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, учні освітніх закладів міста беруть участь у ІІІ (обласному) етапі предметних олімпіад і демонструють відмінні результати! Вітаємо переможців!!!  ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 244 | Дата: 22.01.2020
Інституційний аудит закладів освіти: як бути готовими до перевірок

20 січня 2020 року  у Коростенському районному будинку культури відбулася Робоча зустріч управління Державної служби якості освіти у Житомирській області з представниками органів управління освітою, керівниками та заступниками керівників  закладів освіти міста Коростеня, Коростенського району, Ушомирської та Горщиківської ОТГ.   ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 259 | Дата: 16.01.2020
Опитування представників вітчизняного бізнесу для визначення пріоритетних напрямків наукових досліджень

Міністерством освіти і науки України разом з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства підготовлено анкету для проведення опитування представників вітчизняного бізнесу для визначення пріоритетних напрямків наукових досліджень і подальшого розвитку української науки та інновацій відповідно до потреб бізнесу. ... Читать дальше »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 272 | Дата: 10.01.2020
Школа безпеки

9 січня 2020 року на базі ДНЗ №8 відбулося засідання Школи безпеки для вихователів закладів дошкільної освіти міста. Педагоги розглянули сучасні підходи до організації освітнього процесу з питань безпеки життєдіяльності дітей. Керівник Школи безпеки Щинова Т.В. розкрила основні напрямки роботи з педагогами, з дітьми та їх батьками. Разом з вихователем Пашинською Н.І. та соціальним педагогом Темнюк Н.В. познайомили присутніх з формами роботи з дошкільниками (як традиційними, так і нетрадиційними), які практикуються в ДНЗ №8. ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 249 | Дата: 03.01.2020
Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триває з 3 до 24 січня 2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Для Житомирської області:
https://vintest.org.ua/3-sichnya-pochatok-reestraciji-na-p…/  ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 243 | Дата: 28.12.2019
Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим

З метою організації дитячого відпочинку  у новорічні і різдвяні свята, ознайомлення дітей та юнацтва з самобутніми національними традиціями, їх святкування, виховання молодого покоління в дусі поваги до народних звичаїв та обрядів, підтримки обдарованих і талановитих дітей закладами дошкільної та  загальної середньої освіти, Центром позашкільної освіти  проведено 136 новорічних ранків.  ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 266 | Дата: 21.12.2019
Cемінар вчителів музичного мистецтва

21 грудня на базі навчально-виховного комплексу "Школа-гімназія ім. В.Сингаївського №2" відбувся практичний семінар вчителів музичного мистецтва з теми "Формування духовних цінностей на уроці музичного мистецтва". В рамках семінару педагоги взяли участь у виховному заході "Свято зустрічаєм, Святого Миколая звеличаєм!" ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 291 | Дата: 20.12.2019
Практичний семінар вчителів фізики

З метою підвищення науково-теоретичного та методичного рівнів вчителів та сприяння професійного розвитку педагогів на базі Коростенського міського ліцею міський методичний кабінет організував практичний семінар вчителів фізики на тему:  «Формування ключових компетентностей через діяльнісний підхід у викладанні фізики». ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 248 | Дата: 18.12.2019
Сучасна освіта Житомирщини – 2020

З  метою  презентації кращого педагогічного досвіду та інноваційних розробок, підвищення рівня методичної роботи, ознайомлення громадськості з досягненнями педагогічних колективів міста 17 грудня 2019 року на базі міського методичного кабінету розпочала свою роботу міська педагогічна виставка в рамках проведення обласної виставки перспективного педагогічного досвіду «Сучасна освіта Житомирщини – 2020». У цей день свої напрацювання, досвід роботи представили педагогічні працівники ДНЗ №1,3,8,9,10,11,12,13,14,15,19,20,21, ЦРД №17,18. ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 239 | Дата: 13.12.2019
Методичне об’єднання керівників закладів дошкільної освіти

2 грудня 2019 року на базі ДНЗ №15 відбулося засідання методичного об’єднання керівників закладів дошкільної освіти з проблеми «Моделювання кадрової політики в закладі дошкільної освіти».

Перед присутніми виступила головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О., яка зупинилася на основних нормативно-правових документах, що регулюють питання кадрової роботи. ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 270 | Дата: 12.12.2019
Cемінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва

11 грудня 2019 року  на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 відбувся семінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва з теми: «Міжпредметні зв’язки на уроках художньо-естетичного циклу». У роботі семінару взяли участь учителі образотворчого мистецтва закладів освіти міста та методист міського методичного кабінету Рацун С.М. Директор освітнього закладу Сігачов В.В. гостинно зустрів гостей, розповів про досягнення педагогічного та учнівського колективу за останні роки та плани на майбутнє. ... Читать дальше »