Головна » 2020 » Январь » 22 » Методичне об’єднання вихователів груп раннього віку
09:25
Методичне об’єднання вихователів груп раннього віку

21 січня 2020 року в ДНЗ №19 відбулося чергове засідання методичного об’єднання вихователів груп раннього віку на тему: «Екологічне виховання дітей раннього віку через використання ІКТ».

Учасники заходу переглянули заняття з дітьми раннього віку «Прогулянка до лісу», на якому було представлено успішний досвід упровадження інформаційних технологій в освітній процес вихователем ДНЗ№19 Москальчук Г.В.. 

Під час теоретичної частини роботи методичного об’єднання вихователі активно долучилися до дискусії «Позитивні та негативні сторони ІКТ», співпрацювали один з одним, яскраво виражаючи свої емоції та почуття. Вихователь-методист ДНЗ №14 Волківська Н.С. надала методичні рекомендації на тему: «Комп’ютери й ґаджети в руках дитини. Шкода чи користь?». Вихователь ДНЗ №10 Орищенко Т.С. поділилася з слухачами досвідом впровадження сучасних форм і методів екологічного розвитку дітей раннього віку.

Драгун О.І., вихователь ЦРД№18, провела майстер-клас для вихователів «Як створити цікаву мультимедійну презентацію для малюків» з метою навчити педагогів технології створення мультимедійних інтерактивних дидактичних ігор для малюків.

Проведений захід вкотре засвідчив, що це одна з найефективніших форм роботи з педагогічною громадськістю, що дозволяє підтримувати у вихователів дух творчості, прагнення до пошуку, збагачує педагогічними знахідками.

 

 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 263 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0