Головна » 2020 » Январь » 28 » Майстер-клас на тему: «Особливості спілкування вихователя і дошкільника»
17:19
Майстер-клас на тему: «Особливості спілкування вихователя і дошкільника»

28.01.2020р. у ДНЗ №14 проведено майстер-клас з вихователями на тему: «Особливості спілкування вихователя і дошкільника». Під час майстер-класу вихователь-методист ДНЗ №14 Волківська Н.С. познайомила всіх присутніх з різними формами взаємодії між педагогом і дитиною під час освітньої діяльності.  

Вихователі переглянули фрагмент заняття з дітьми другої молодшої групи з безпеки життєдіяльності, який показала вихователь ДНЗ№14 Кравчук М.В., з використанням дидактичного посібника «Сенсорна спідниця».

Практичний психолог Кузнєцова Т.М. в цікавій ігровій формі ознайомила учасників заходу з основними аспектами взаємодії вихователя та дитини.

Вихователь старшої групи Гераймович О.П. практично показала реалізацію основних принципів взаємодії з дітьми під час дослідницької діяльності.

Вихователь Перехожук О.В. продемонструвала спільну роботу з дітьми з образотворчої діяльності з використанням нетрадиційної техніки малювання, а саме «малювання на піні для гоління». 

На завершення заходу педагоги ДНЗ №14 показали жартівливу сценку «Кастинг педагогів». Всі учасники отримали велику кількість позитивних емоцій, вражень, а також великий багаж знань і практичних умінь взаємодії з дошкільниками.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 314 | Додав: Admin | Теги: Майстер-клас | Рейтинг: 0.0/0