Головна » 2018 » Май » 20 » Методичне об’єднання вихователів-методистів ДНЗ
19:04
Методичне об’єднання вихователів-методистів ДНЗ

18 травня 2018 року на базі ДНЗ №12 відбулося останнє у цьому навчальному році засідання методичного об’єднання вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів міста  з проблеми «Самоосвітня діяльність – важлива складова підвищення професійної майстерності педагогів».

Перед присутніми виступила керівник методоб’єднання, вихователь-методист ДНЗ №12, Коровкіна Н.Г., яка розповіла про систему самоосвіти педагога, її складові, вимоги до організації самоосвіти педагогічних працівників у дошкільному закладі. Неля Григорівна акцентувала увагу учасників заходу на ролі вихователя-методиста в керівництві самоосвітньою діяльністю вихователя.

Присутні переглянули презентацію «Нова технологія «коучинг» у закладах освіти», ознайомилися з історією його виникнення, як можна використовувати дану технологію в роботі з педагогами для підвищення їх професійної майстерності. Також переглянули мультфільми, де на прикладі побачили, як діє ця технологія в різних життєвих ситуаціях.

У практичній частині заходу вихователі-методисти вправлялись у правильному формулюванні проблемної педагогічної теми, що є запорукою успішної діяльності педагогічного колективу.

Вихователь-методист ЦРД №18, керівник міської творчої групи, Миронова А.П., презентувала методичну збірку «Система роботи з економічного виховання за програмою «Українське дошкілля», яка включає в себе систему роботи з економічного виховання, методичні рекомендації для педагогів, картотеку педагогічної та методичної літератури з даної проблеми.

З учасниками заходу зроблено підсумки роботи методичного об’єднання за рік та проведено анкетування з метою планування методичної роботи на наступний навчальний рік. 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 489 | Додав: Admin | Теги: МО, ДНЗ | Рейтинг: 0.0/0