Головна » 2018 » Апрель » 2 » Семінар-практикум для музичних керівників дошкільних навчальних закладів
14:16
Семінар-практикум для музичних керівників дошкільних навчальних закладів

29 березня 2018р. на базі ДНЗ №13 відбувся семінар-практикум для музичних керівників дошкільних навчальних закладів  міста на тему «Інноваційні технології в музичній діяльності дошкільників».

Під час заходу музичний керівник ДНЗ №13 Левкова Оксана Василівна показала практичну роботу з дітьми молодшої, середньої та старшої груп, використала елементи методики Т.Е. Тютюнникової «Елементарне музикування з дошкільниками» та  елементи музично-педагогічної системи К.Орфа Шульверк.

Навчання дошкільників елементарного музикування залежить від віку дітей, починаючи від найпростіших елементів музичної мови та вміння їх практично застосовувати. Ефективним засобом залучення дітей до елементарного музикування та розвитку в них вміння імпровізувати є ігри з використанням клавесів (іспанський народний інструмент), кубиків, пластикових тарілочок, горіхів, музичних манжеток, силіконового паперу, дерев’яних яєць. Присутні мали змогу переглянути, як використовуються ці предмети в музичній діяльності дошкільників.

Підводячи підсумки, педагоги зазначили, що завдяки використанню інноваційних технологій у роботі з дітьми можна досягти значних результатів у розвитку їх творчих здібностей.

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 639 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ, МО | Рейтинг: 5.0/1