Головна » 2018 » Март » 26 » Методичне об’єднання вихователів середніх груп ДНЗ
19:16
Методичне об’єднання вихователів середніх груп ДНЗ

22 березня 2018 року на базі ДНЗ №21 відбулося чергове засідання методичного об’єднання вихователів середніх груп дошкільних навчальних закладів міста  з проблеми використання міні-музею в навчальній діяльності ДНЗ. 

Керівник методоб’єднання, вихователь-методист ДНЗ №9, Васянович Т.М. розкрила значення музейної педагогіки в розвитку дошкільника, розповіла про створення міні-музею в дошкільному закладі, його розміщення, наповнення, спрямування.

Завідуюча ДНЗ №21 Бондар А.О. ознайомила присутніх з міні-музеєм «Берегиня», який створено в дошкільному закладі силами педагогів та за допомогою батьків, провела екскурсію по ньому.

Учасникам заходу було запропоновано виконати ряд вправ: «Ромб асоціацій», «Пошукове поле», «Створення інтелектуальної карти», «Віртуальні екскурсія до музею», - під час яких педагоги поповнили свої знання з музейної педагогіки, практично вправлялись у проведенні екскурсій тощо.

Присутні переглянули фрагмент заняття з дітьми старшого дошкільного віку у міні-музеї.

Підсумком засідання стало виконання вправи «Кошик сподівань», де кожен з педагогів висловив свої враження та думки, озброївся новими знаннями, цікавими ідеями щодо створення міні-музеїв у своїх дошкільних закладах.   

  

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 358 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ, МО | Рейтинг: 5.0/1