Головна » 2018 » Май » 5 » Методоб’єднання вчителів-логопедів і вихователів груп компенсуючого типу
11:00
Методоб’єднання вчителів-логопедів і вихователів груп компенсуючого типу

04.05.2018р. на базі ЦРД №4 відбулося третє засідання методичного об’єднання вчителів-логопедів і вихователів груп компенсуючого типу, темою якого було «Співпраця різнопрофільних фахівців-запорука успіху». 

Діти логопедичної групи на кінець навчального року показали гарні результати у звуковимові. А що допомогло їм досягти таких результатів, як співпрацювали спеціалісти, щоб досягти цієї мети – про це і йшлося на методоб’єднанні.

Музичний керівник О.В.Левкова презентувала добірку вправ з логоритміки, які сприяють розвитку мовлення дитини, покращують емоційний стан дітей, координацію рухів.

Практичний психолог Мороз О.Д. розповіла, яким чином робота кожного спеціаліста впливає на розвиток головного мозку дитини, що і є запорукою гарного мовлення дітей.

Інструктор з фізкультури Кобилінська Л.І. продемонструвала ряд фізкультурно-оздоровчих вправ, які розвивають загальну та дрібну моторику, координацію рухів.

Присутні ознайомилися з роботою керівників гуртків. Відбувся відеоперегляд гурткових занять «Оригамі» (Павловська Ю.С) і «Нетрадиційне малювання за творами В. Сухомлинського» (Бойко А.О.).

Спеціалісти центру розвитку дитини поділилися своїми методами роботи, а учасники методоб’єднання розповіли, які інноваційні технології корекційно-розвиваючої роботи застосовують для покращення мови дошкільників у своїх закладах.

На завершення засідання керівником методоб’єднання Давидюк О.В. було запропоновано арттерапевтичне завдання: робота з кольоровою манкою. Одна група «намалювала » вірш манкою, друга – зобразила свою мрію, а третя – відгадки до загадок.

Учасники методоб’єднання поділилися своїми враженнями і дійшли висновку, що тільки завдяки тісній взаємодії всіх вузьких спеціалістів можна досягти позитивного результату у роботі з дітьми-логопатами.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 456 | Додав: Admin | Теги: МО, ДНЗ | Рейтинг: 0.0/0