Головна » 2019 » Октябрь » 17 » Методичне об’єднання вчителів-логопедів, вихователів груп компенсуючого типу
18:43
Методичне об’єднання вчителів-логопедів, вихователів груп компенсуючого типу

16 жовтня 2019 року в ДНЗ №6 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів-логопедів, вихователів груп компенсуючого типу з проблеми «Готуємо дитину до правильної звуковимови». 

 Керівник методичного об’єднання, вихователь-методист ЦРД №4, Давидюк О.В. ознайомила присутніх з умовами формування правильної звуковимови у дітей дошкільного віку.

Своїм досвідом роботи з розвитку фонематичного слуху та сприймання, використання ігрових вправ для розвитку слуху поділилася вчитель-логопед ДНЗ №6 Кобилінська В.Ф. та продемонструвала присутнім практичний показ  роботи з дітьми з даної теми.

Питання розвитку мовного дихання розкрила вихователь ЦРД №4 Вакульчук Т.П. та практично продемонструвала педагогам вправи. Присутні переглянули виконання вправ на дихання вихованцями ДНЗ №6 під керівництвом вихователя Хібеби А.М.

Про артикуляційну гімнастику та вправи для розвитку артикуляційної моторики розповіла вчитель-логопед ДНЗ №21 Прокопенко К.О., а доповнила та продемонструвала ці вправи з вихованцями вчитель-логопед ДНЗ №6 Ососок Л.В.

На завершення методичного об’єднання присутні отримали буклети з методичними рекомендаціями щодо успішного формування правильної звуковимови у дітей.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 275 | Додав: Admin | Теги: логопеди, ДНЗ, МО | Рейтинг: 0.0/0