Головна » Архив новостей
« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 52 53 »

ЗНО - 2014. До відома випускників 2014 року.

Переглядів: 498 | Дата: 07.02.2014
   За даними Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 07.02.2014 по м.Коростень зареєстровано 132 учасники.
Кількість тестувань за предметами:
українська мова і література - 132
історія України - 85, математика - 79, всесвітня історія - 3,
фізика - 33, хімія - 30, біологія - 56, географія - 34,
англійська мова - 39, французька мова - 1, іспанська мова - 0,
німецька мова - 0, російська мова - 0, світова література - 1

Відділ освіти виконкому Коростенської міської ради нагадує, що реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання здійснюватиметься з 3 січня до 5 березня 2014 року.
 Звертаємо Вашу увагу, що Програма створення заяви-реєстраційної картки є легкою в користуванні і передбачає персональну реєстрацію.
Радимо Вам самостійно працювати з цією Програмою.
Якщо Ви через ті чи інші причини не можете зареєструватися самостійно, звертайтеся до пунктів реєстрації.

Пункт реєстрації: Відділ освіти Коростенського міського виконавчого комітету
Адреса     м. Коростень, вул. Грушевського, 66
Графік роботи:    
Понеділок-четвер: 13.30 -17.00.
П'ятниця: 08.00-17.00.
Перерва: 12.00-13.00

Не відкладайте реєстрацію на останні дні.
Це зумовить додаткові проблеми як для Вас, так і працівників регіональних центрів.

Переглядів: 588 | Дата: 03.02.2014
Метою конкурсу був відбір шкіл до ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ». Всього у конкурсі взяло участь понад 4 тисячі навчальних закладів. Це означає, що Національний проект охопив майже мільйон українців. Вчителі, школярі та їх родини стали активними учасниками конкурсу, а це близько 230 тисяч учнів середніх загальноосвітніх закладів, 460 тисяч батьків та 18 тисяч вчителів. 
Навчальні заклади м.Коростеня також взяли участь у цьому проекті. Як результат - міська гімназія, ЗОШ №9 та ЗОШ №10 потрапили до списку 2000 шкіл, які отримають мультимедійні комплекси.
Наступним кроком у реалізації ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ» буде проведення тендерів на вибір постачальника обладнання для шкіл – інтерактивних дошок, комп’ютерів учителів, цифрових лабораторій та мережевого устаткування. Обрані на конкурсній основі постачальники перевірятимуть дотримання технічних умов школами-переможницями, встановлять та налаштують обладнання. 
Список переможців: http://form.educom.ua/
Більш детально про конкурс: http://www.educom.ua/uk-ua/news/vidkritij-svit-ogolosiv-shkoli-peremozhnici-konkur/
Переглядів: 515 | Дата: 27.01.2014

Переглядів: 873 | Дата: 17.01.2014

Вирує шкільне життя: дзвінко лунає на  подвір’ї гомін дітвори, поспішають заклопотані педагоги, турботливі батьки дають настанови  на навчальний день малечі.  І лише веселий дзвінок скрізь наводить лад: заполоняє коридори тишею,  а класні кімнати наповнює загадковою атмосферою нового та незвіданого.

            Нестримний плин життя відфільтровує головне від другорядного, виокремлює чинники,  що творять  майбутнє.  І до них по праву належить  невтомна праця та творчість освітян.

            Крокуєш просторими ошатними коридорами навчально-виховного комплексу «Школа-гімназія» №12…  

 

… «Не розгубіть скарбів душі

І не зречіться маминої мови,

Бо все життя — то не лише обнови:

Є в ньому біль і терни на межі»,  –    чути  з ледь відкритих дверей кабінету української мови та літератури. Це веде свій урок  фахівець високої кваліфікації, майстер педагогіки і просто прекрасна жінка – Камінська Юлія Миколаївна, вчитель-методист, відмінник освіти.  А в класі – дискусія, і кожен школяр захищає свою думку, і десь там, в глибині дитячої душі, народжується істина. А вчитель, мов диригент, одним поглядом, одним жестом, одним словом уміло керує навчально-виховним процесом. І урок цей незвичайний, це – урок життя.

Кожен урок Юлії Миколаївни – це мистецтво, мистецтво творити прекрасне, добре, вічне. Тому в педагогічній лабораторії педагога нестандартні уроки: урок-вистава, урок-поетична свічка, уроки любові, доброти, духовності. І зачаровує вихованців мудре, душею і серцем виплекане слово вчителя, тому що притаманний їй  самобутній стиль та неординарність викладання.   Працюючи над науково-методичною темою «Розвиток творчих здібностей на уроках словесності», педагог розвиває природні обдарування, здібності й нахили дитини, спонукає до написання власних поетичних творів.

Юлія Миколаївна – вчитель вчителів: як ніхто інший, вміє запалити творчий вогник в серцях колег; для друзів – це мудрий порадник; а вдома – найкраща у світі бабуся. За це люблять і поважають її рідні, друзі й колеги.

Кажуть, що доля вчителя – одна з найважчих. І це дійсно так... Адже, щоб стати справжнім педагогом,  необхідно мати велике серце та безмежну любов до дітей. Любов, талант і майстерність  майже чотири десятки років дарує своїм вихованцям прекрасний педагог, поет, людина з великої літери – Камінська Юлія Миколаївна. Це про неї можна сказати словами Л.Костенко:

Я  вибрала  Долю  собі  сама.

 І  що  зі  мною  не  станеться  -

 у  мене  жодних  претензій  нема

 до  Долі  -  моєї  обраниці.


Переглядів: 483 | Дата: 11.01.2014

Міністерство освіти і науки запустило безкоштовний інтернет-ресурс Яндекс. ВНО, за допомогою якого учні можуть перевірити свої знання з предметів зовнішнього незалежного оцінювання, повідомляє Урядовий портал.

Проект заснований на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, за якими ЗНО проводили в 2010—2013 роки.

Завдання доступні російською та українською мовами. Інтернет-ресурс дозволяє визначити, скільки часу було витрачено на проходження онлайн-тестів, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на які питання допущені помилки, скільки балів було б набрано на реальному тестуванні.

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання відбудетьсяз 3 по 27 червня, додаткова сесія — з 4 по 11 липня. На вибір абітурієнтів — 11 предметів: іноземна мова, українська мова та література, російська мова, математика, географія, біологія, фізика, історія України, хімія, всесвітня історія, світова література. Для проходження тестів можна вибрати не більше чотирьох предметів. Реєстрація на ЗНО — 2014 проходить з 3 січня по 5 березня.


Матеріали взято <тут>


Переглядів: 430 | Дата: 03.01.2014

Переглядів: 450 | Дата: 30.12.2013
Результати завдання та відповіді ІІ етапу з ІКТ <тут результат> (21/12/2013)


Переглядів: 495 | Дата: 30.12.2013
  В розділ "Віртуальні кабінети" категорія "Трудове навчання"
додано матеріали про варіативні модулі.
Додатково можна ознайомитись <тут>

Переглядів: 513 | Дата: 30.12.2013
Реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання (надалі – ЗНО) здійснюватиметься з 3 січня до 5 березня 2014 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання бажаючих вступати в 2014 році до вищих навчальних закладів буде проводитися з таких предметів: українська мова і література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, світова література, одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька, іспанська.

Тести для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії можуть бути перекладені кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовамисвітової літератури –російською мовою.

Якщо ви виявили бажання скласти тести з певного предмета однією з мов національних меншин, то під час проходження ЗНО отримаєте тестовий зошит, перекладений відповідною мовою. Тестовий зошит, укладений українською мовою, у такому разі не надається.

Кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.


Пункт реєстрації м.Коростеня


Населений пунктм. Коростень
Назва закладуВідділ освіти Коростенського міського виконавчого комітету
Адресам. Коростень, вул. Грушевського, 66
ПІБ реєстратораРудик Сергій Васильович
Телефон0(4142)-4-25-80
Графік роботиПонеділок - четвер: 13.30-17.00;  Пятниця: 8.00-17.00.
Перерва: 12.00-13.00



Переглядів: 639 | Дата: 21.12.2013
Результати олімпіади з ІКТ
Результати можна переглянути <тут>
Завдання будуть додані у вівторок.

Переглядів: 1122 | Дата: 19.12.2013
Програма для тестування.
Теоретична чаcтина буде перевірятись за допомогою ПК.
Cаму програму можна скачати <тут>.

На запит програми потрібно вказати Прізвище Імя учня, що тестується.

Переглядів: 650 | Дата: 11.12.2013
Олімпіада з астрономії
Результат, завдання та відповіді можна переглянути <тут>

Переглядів: 528 | Дата: 06.12.2013