Головна » 2019 » Март » 18 » Семінар учителів біології
09:46
Семінар учителів біології

15.03.2019р. на базі  ЗОШ№3 відбувся семінар учителів  біології з проблеми «Використання активних сучасних технологій в пізнавальної діяльності учнів на уроках біології». Відкрив семінар директор  Туровський І.М., який ознайомив присутніх з історією, святами та буднями навчального закладу, з особливостями роботи колективу. 

На теоретичному етапі педагоги Дзюба Л.О.(НВК№2), Міклуха Н.І. (НВК№12) цікаво, у доступній формі, з використанням комп'ютерної техніки познайомили учасників семінару з досвідом роботи щодо використання активних сучасних освітніх технологій.

У ході відкритого уроку у 7 класі «Транспорт речовин у тварин» Шалига  Галина Василівна розкрила основні «родзинки» використання сучасних активних технологій, переконавши присутніх в тому, що запровадження сучасних технологій в освітній процес стимулює особистісне і професійне зростання вчителя і учня, формує творчі здібності кожного учасника освітнього процесу.

Під час майстер-класу «Активні сучасні технології в арсеналі вчителя», який провела Рудницька Н.С., вчителі мали можливість відчути себе учнями і у такий спосіб переконатися у доречності та ефективності використання активних сучасних технологій на уроках та в позаурочний час. Педагогам було надано багато цікавих практичних ідей, які допоможуть їм ефективно розвивати творчу особистість та залучати дітей до активної участі у навчальному процесі.

Завершився семінар засіданням круглого столу, під час якого вчителі висловили свої думки, дали високу оцінку проведеним заходам. Учасникам семінару запропоновано матеріали для використання у подальшій роботі. 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 358 | Додав: Admin | Теги: біологія, ЗОШ№3, семінар | Рейтинг: 0.0/0