Головна » 2018 » Ноябрь » 5 » Cемінар - практикум учителів основ здоров’я
15:18
Cемінар - практикум учителів основ здоров’я

1 листопада 2018 року на базі міського ліцею відбувся семінар - практикум учителів основ здоров’я  міста з теми «Використання проблемних завдань  як засобу активізації пізнавальної  діяльності учнів на уроках основ здоров’я». 

Учасників семінару привітали директор ліцею Ходаківський В. В., заступник директора з методичної роботи Галицька Л.І., яка презентувала роботу педагогічного колективу з даної проблеми.  Вчитель  Невмержицька Р.П. запропонувала гостям фрагменти  відеоуроків  з основ здоров’я,  на яких представлено   використання  на  різних етапах уроку  проблемних ситуацій і  завдань. Змістовні заняття з елементами тренінгу провели з вчителями практичний психолог Волківська Д.А. «Професійне вигорання і його профілактика» та вчитель Коваленко М.І. «Кінезіологічні вправи для покращення уваги і пам’яті».

Під час практичної частини семінару методист ММК Рацун С.М. ознайомила колег з технологією проблемного навчання; отримані знання педагоги закріпили  в групах.

Протягом обговорення та підведення підсумків семінару вчителі основ здоров’я дали високу оцінку проведеним заходам, відмітили атмосферу доброзичливості та співпраці, яка панує у ліцеї.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 312 | Додав: Admin | Теги: ММК, біологія, семінар | Рейтинг: 0.0/0