Головна » 2019 » Февраль » 1 » Семінар – практикум вчителів математики
17:35
Семінар – практикум вчителів математики

01.02.2019 р. на базі ЗОШ№3 відбувся семінар – практикум  вчителів математики на тему: «Формування ключових компетентностей  на уроках математики в умовах Нової української школи».  На початку семінару методист ММК Зарицька О.В. відзначила, що новий етап у розвитку шкільної освіти пов'язаний з упровадженням компетентнісного підходу щодо формування змісту та організації навчального процесу. Це вимагає підвищення професійної майстерності вчителя,  озброєння його новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями, які б дозволили  пере­будувати освітній процес відповідно до нових вимог і підходів.

     З теоретичними основами компетентнісного підходу та основними його аспектами ознайомили вчителів методист ММК Зарицька О.В. та вчителі ЗЗСО: Сидоренко С.І. (КМК), Ткачук О.М. (ЗОШ №5), Стужук Н.Л. (КМГ), Бубенко Д.М. (НВК №12).

     Капустянська Л.С., вчитель математики ЗОШ №3, провела майстер-клас «Інтернет-додатки в освітньому просторі». Своїм досвідом з формування самоконтролю учнів за допомогою самоперевірки та взаємоперевірки поділився вчитель математики Павлюк Ю.Т. Кольоротерапію «Кольорові сніжки» з педагогами провела Голуб А.С., вчитель інформатики ЗОШ №3. Підсумком семінару стали методичні рекомендації щодо реалізації компетентнісного підходу в освітньому процесі.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 366 | Додав: Admin | Теги: Математика, ЗОШ№3, семінар | Рейтинг: 0.0/0