Головна » 2019 » Март » 14 » Методичне об’єднання вихователів старших груп
14:11
Методичне об’єднання вихователів старших груп

13.03.2019 року на базі ДНЗ № 7 відбулося методоб’єднання для вихователів старших груп «Використання народознавчих засобів у становленні особистості дошкільника».    

Метою заходу було залучення педагогів до знань рідної культури, історії, використання народного досвіду виховання у сучасному дошкільному закладі та підвищення авторитету народознавчих засобів у становленні особистості дошкільника.

Керівник методоб`єднання Васянович Т.М. наголосила, що використання народознавчого матеріалу на заняттях з дошкільниками дає можливість дітям глибоко відчути національний дух, спосіб мислення і буття українського народу, прилучитися до його культури з дошкільного віку. А кожен вихователь має широкі можливості створення власної системи роботи, концепції занять з народознавства.

Присутні переглянули заняття з дітьми старшої групи «Подарунки на іменини для Дарини», яке підготувала та провела вихователь ДНЗ № 7 Фролова Т.В. Під час заняття діти мали можливість потрапити в минуле та дізнатися, які саме дарунки отримували їхні прапрабабусі на день народження та як за допомогою народних ігор проводили дозвілля.   

Захід був продовжений брейн-рингом, під час якого кожен із педагогів мав змогу продемонструвати свою народознавчу компетентність та ерудованість, поділившись на дві  команди «Калинонька» та «Вербиченька». Перемогу здобула команда «Вербиченька», набравши більшу кількість балів.

В кінці заходу всі присутні отримали буклети з методичними рекомендаціями.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 350 | Додав: Admin | Теги: Дошкілля, ДНЗ№7, семінар | Рейтинг: 0.0/0