Головна » 2018 » Ноябрь » 9 » Методичне об’єднання вихователів молодших груп
10:41
Методичне об’єднання вихователів молодших груп

8 листопада 2018 року на базі дошкільного навчального закладу №8 відбулося засідання методичного об’єднання вихователів молодших груп на тему «Мовлення дитини дошкільного віку». 

Керівник методоб’єднання Вигівська С.М., вихователь-методист ДНЗ №10, у своєму виступі дала загальну характеристику мови молодшого дошкільника, розкрила особливості та основні етапи розвитку мовлення у дітей молодшого дошкільного віку, значення дитячого садка в процесі розвитку дитячого мовлення.

Вихователь ЦРД №17 Синченко Н.В. поділилася досвідом роботи з проблеми «Розвиток звукової культури мовлення у дітей молодшого віку», визначила умови для формування правильної звуковимови у дошкільника.

Сингаївська Н.П., вихователь ДНЗ №8, підготувала презентацію «Сучасні підходи до розвитку мовлення у дітей», продемонструвала, які сучасні методи та прийоми, інноваційні технології доцільно використовувати в роботі з дітьми.

Учасники заходу ознайомилися з виставкою дидактичного матеріалу з розвитку мовлення дітей молодшого дошкільного віку та отримали пам’ятки щодо процесу поповнення словникового запасу дитини.

Підводячи підсумки, педагоги дошкільних закладів зазначили, що оволодіння рідною мовою як засобом і способом спілкування та пізнання є одним з найважливіших надбань дитини в дошкільному віці, тому питанню розвитку мовлення молодших дошкільників необхідно приділяти особливу увагу.  

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 334 | Додав: Admin | Теги: семінар, МО, Дошкілля | Рейтинг: 0.0/0