Головна » 2018 » Ноябрь » 23 » Методичне об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти
09:35
Методичне об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти

22 листопада 2018 року на базі ДНЗ №13 відбулося засідання методичного об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти. 

Керівник методоб’єднання Коровкіна Н.Г., вихователь-методист ДНЗ №12, опрацювала з присутніми Примірне положення про методичний кабінет закладу дошкільної освіти, визначивши мету, основні принципи діяльності, функції методичного кабінету, його наповнення. Учасники заходу в ході фотопрезентації представили методичні кабінети кожного закладу.

Вихователь-методист ДНЗ №13 Горблюк М.М. представила колегам презентацію з проблеми «Система контролю в закладі дошкільної освіти».

Щинова Т.В., вихователь-методист ДНЗ №8 розкрила тему планування та організації роботи з педагогічними працівниками. А вихователь-методист ДНЗ №11 Вигівська О.В. нагадала систему роботи з атестації педагогічних кадрів та підготувала пам’ятки для колег з питань атестації. Вихователь ДНЗ №11, студентка-практикантка, Комарницька Ю.І. нагадала присутнім про умови та порядок присвоєння кваліфікаційних категорій і педагогічних звань.

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 392 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ№13, Дошкілля, МО | Рейтинг: 0.0/0