Головна » 2018 » Февраль » 19 » Семінар-практикум для вихователів-методистів та вихователів старших груп ДНЗ
09:45
Семінар-практикум для вихователів-методистів та вихователів старших груп ДНЗ

15 лютого 2018 року на базі ДНЗ №10 відбувся семінар-практикум для вихователів-методистів та вихователів старших груп ДНЗ з проблеми «Комунікативно-мовленнєвий розвиток дошкільників засобами інтерактивних методів навчання.

Перед присутніми виступила вихователь-методист ДНЗ №10 Вигівська С.М. з питанням «Інтерактивні методи навчання як засіб формування навичок мовленнєвої взаємодії  дошкільників».

Учасники семінару переглянули практичний показ використання інтерактивних методів навчання на заняттях з розвитку мовлення в усіх вікових групах, під час якого продемонстровано формування мовленнєвої компетентності дітей від раннього до старшого дошкільного віку.

Практичний психолог ДНЗ №10 Гордєєва Ю.П. провела тренінг «Мовленнєва творчість», в ході якого педагоги вправлялись у виконанні завдань на розвиток мовленнєвої творчості у дошкільників.

Підводячи підсумки, присутні відмітили, що важливим завданням у дошкільному дитинстві є розвиток зв’язного мовлення, під час якого реалізується головна функція мовлення – комунікативна.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 460 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ№10, вихователі, семінар | Рейтинг: 0.0/0