Головна » 2019 » Май » 15 » Методичне об’єднання вихователів молодших груп
12:55
Методичне об’єднання вихователів молодших груп

14.05.2019 року на базі ЦРД №17 пройшло заключне засідання методичного об’єднання вихователів молодших груп, де була дана оцінка мовного розвитку дітей молодшого дошкільного віку керівником методоб’єднання, вихователем-методистом ДНЗ №10, Вигівською С.М. на кінець 2018-2019 навчального року. 

Фрагмент заняття з мовленнєвого розвитку з дітьми молодшої групи показала вихователь ЦРД №17 Синченко Н.В., в ході якого педагог використала максимальну кількість нетрадиційних форм і методів роботи з дошкільниками.

З інформацією з досвіду роботи на тему: «Психологічні аспекти мовленнєвого розвитку дітей молодшого дошкільного віку» виступила соціальний педагог ЦРД №17 Вигівська О.В. та роздала присутнім рекомендації для практичної діяльності.

Учасники заходу обмінялися досвідом щодо використання дидактичних ігор з розвитку мовлення протягом дня під час різних режимних моментів.

Керівник методоб’єднання підвела підсумки роботи за 2018-2019 навчальний рік та провела  анкетування  учасників щодо визначення завдань та пріоритетних напрямків роботи у наступному році.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 267 | Додав: Admin | Теги: семінар, ЦРД№17 | Рейтинг: 0.0/0