Головна » 2019 » Апрель » 17 » Семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти
15:53
Семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти

16 квітня 2019р. на базі ЦРД №17 відбувся семінар-практикум для вихователів дошкільних груп ЗДО «Соціально-економічна освіта дошкільників – крок у європейське майбутнє».  $IMAGE1left$

Семінар-практикум ставив на меті поглибити знання педагогів щодо використання сучасних методів навчання; забезпечити розуміння основних положень економічної освіти дошкільників за програмою «Освіта для сталого розвитку»; вдосконалити уміння і практичні навички учасників для успішного розв’язання завдань соціально-економічного виховання дітей.

Учасники заходу ознайомились з основними положеннями та визначальними чинниками концепції сталого розвитку, моделлю навчання за педагогікою емпауермент. Під час перегляду презентації вихователі отримали інформацію про досвід роботи ЦРД №17 по впровадженню освіти для сталого розвитку. Педагоги центру розвитку презентували дидактичні ігри та посібники з соціально-економічного виховання дошкільнят.

Свої знання та досвід вихователі вдосконалювали під час виконання інтерактивних практичних завдань: «Мудра торбинка – для вихователів родзинка», «Сплетемо віночок з художнього слова», «1000 і 1 ідея» та ін.

Учасники семінару-практикуму в котрий раз переконались, що цілеспрямоване ознайомлення дошкільнят з базовими соціально-економічними категоріями сприяє формуванню у дітей навичок соціально-позитивної поведінки, розвитку прагнення зберігати ресурси Землі та особистої причетності до майбутнього суспільства і природи.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 293 | Додав: Admin | Теги: ЦРД№17, ДНЗ, семінар | Рейтинг: 0.0/0