Головна » 2019 » Май » 22 » Методичне об’єднання вихователів-методистів ЗДО
08:33
Методичне об’єднання вихователів-методистів ЗДО

17.05.2019р. на базі ДНЗ №12 відбулося заключне засідання методичного об’єднання вихователів-методистів ЗДО на тему «Діагностування педагогічних працівників як спосіб вивчення й оцінювання професійної готовності педагогів до реалізації завдань дошкільної освіти». 
Як зазначила керівник методоб’єднання, вихователь-методист ДНЗ №12, Коровкіна Н.Г., проблема діагностики педагогічної діяльності вихователів надзвичайно актуальна, значуща для вдосконалення як самого освітнього процесу, так і безперервного підвищення рівня кваліфікації вихователів, для більш повного і ефективного задоволення їх професійних запитів в системі методичної роботи. В час змін, що відбуваються в освіті, нові вимоги висуваються і до педагогів, які працюють з дошкільниками. 
Неля Григорівна звернула увагу присутніх на формування в сучасних педагогів 4к навичок: комунікації, колаборації (співпраці), креативності, критичного мислення. Вище перераховані навички вже вважаються навичками майбутнього. Ними мають володіти як педагоги так і сучасні діти. 
Вихователі-методисти мали можливість практично вправлятися в формуванні цих навичок під час різних вправ та ігор, вчилися працювати в групах та спільно вирішувати проблеми, використати свої креативні здібності для створення оригінальних картин.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 397 | Додав: Admin | Теги: МО, ДНЗ№12, Дошкілля | Рейтинг: 0.0/0