Головна » 2019 » Февраль » 28 » Методичне об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти
16:42
Методичне об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти

28 лютого 2019 року на базі ДНЗ №14 відбулося чергове засідання методичного об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Ділова гра як одна з форм методичної роботи з педагогами». 

Керівник методоб’єднання Коровкіна Н.Г. розкрила значення ділової гри, її ефективність у підвищенні рівня й якості методичної роботи з педагогічними кадрами.

Учасники заходу переглянули практичне проведення ділової гри у формі брейн-рингу з педагогами ДНЗ №14, яку підготувала та провела вихователь-методист Волківська Н.С. Проблемною темою було обрано «Розвиток мовлення дітей дошкільного віку». В ході 10 раундів дві команди розв’язували завдання, під час яких продемонстрували високий рівень теоретичних знань з методики та практичних умінь щодо використання ефективних методів і прийомів інноваційних технологій.

Присутні переглянули презентацію «Ділова гра як засіб активного навчання педагогів ДНЗ», познайомилися з різноманітними формами проведення ділової гри, її перевагами серед інших форм методичної роботи та труднощами під час проведення.

Підсумовуючи побачене та почуте, педагоги зробили висновок, що така форма роботи допомагає закріпити теоретичні знання, удосконалити вміння обговорювати, аналізувати й раціонально використовувати інформацію, критично оцінювати різні погляди, приймати та формулювати рішення, робити висновки із власних і чужих помилок, працювати в команді, розкрити свій творчий потенціал.       

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 389 | Додав: Admin | Теги: МО, Дошкілля, ДНЗ№14 | Рейтинг: 0.0/0