Головна » 2019 » Май » 16 » Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят»
15:26
Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят»

15 травня 2019 року дошкільний навчальний заклад №8 вкотре гостинно відчинив свої двері для учасників фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят». Захід об’єднав спільною метою дошкільнят та дорослих, педагогів і батьків, які не байдужі до пісенної та танцювальної творчості. 

Участь у фестивалі взяли 52 дитини з 12 дошкільних навчальних закладів міста. Зачарували своїми піснями вихованці ЦРД №18, ДНЗ №1,11,13,14. Бурхливі оплески отримали від глядачів танцюристи з ДНЗ №8,9,10,20,21, ЦРД №4,17. Усі артисти підкорили гостей своєю дитячою безпосередністю та щирістю виступів.

Привітала талановитих дошкільнят та їх педагогів головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О., які відмітила, що кожна дитина талановита, і завдання дошкільних закладів розкрити її творчі здібності, віднайти ті зернинки творчості, які в майбутньому проростуть і дадуть щедрий врожай на нашій освітянській ниві.

Подякувала педагогам і батькам, що так вміло розвивають у дітей творчі здібності, Олена Шахрай,  помічник Народного депутата України В.Арешонкова, та вручила від нього подарунки всім учасникам фестивалю. Дошкільнята міста, їхні батьки та вихователі дошкільних закладів щиро вдячні Володимиру Юрійовичу за підтримку та небайдужість до юних талантів.

Ось і знову на небосхилі запалали яскраві зірочки одного великого сузір’я, яке має назву ДОШКІЛЛЯ.  

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 285 | Додав: Admin | Теги: Дошкілля, сузір’я, талант | Рейтинг: 0.0/0