Головна » 2018 » Май » 18 » Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят»
09:17
Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят»

17 травня 2018 року на базі ДНЗ №8 традиційно відбувся фестиваль дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят» ,  який зібрав вихованців дошкільних навчальних закладів міста. Захід проведено з метою виявлення творчої обдарованості серед дітей дошкільного віку, подальшого розвитку дитячого мистецтва та удосконалення майстерності музичних керівників дошкільних закладів.

Фестиваль відкрила колишня вихованка ДНЗ №8, «зірочка» нашого міста, переможниця багатьох конкурсів, Матвієнко Юлія, яку привітно зустріли дорослі та малеча.

Участь у фестивалі взяли 53 дитини з 13 дошкільних навчальних закладів міста. Присутніх зачарували пісні у виконанні вихованців ЦРД №17, ДНЗ №1,5,11,12,19,21. Бурхливими оплесками нагородили танцюристів з ДНЗ №8,9,10,15,16, ЦРД №18. Усіх присутніх підкорила дитяча безпосередність, щирість та емоційність виступів. У залі панувала святкова атмосфера радості та добра.

Привітали талановитих дошкільнят та їх педагогів головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О. та методист центру позашкільної освіти Салєй Т.В., які відмітили, що цьогорічний фестиваль у черговий раз відкрив нові таланти та залишив незабутні враження від зустрічі з ними. Окремо відмітили наполегливу та натхнену працю педагогів дошкільних закладів. У їхніх руках знаходиться найбільша з цінностей світу – Дитина. Педагоги творять з неї шедевр, як скульптор творить свою статую зі шматка мармуру. І тільки у творчого педагога виростає творча дитина.

На згадку про свято усі учасники фестивалю отримали в подарунок дитячі альбоми.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 399 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ | Рейтинг: 0.0/0