Головна » ДНЗ
« 1 2 ... 7 8 9

Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят».

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 414 | Дата: 21.05.2015
Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят».

З метою виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей 21 травня 2015 р на базі дошкільного навчального закладу №8  відбувся заключний етап фестивалю «Сузір’я талановитих дошкільнят». Участь в ньому взяли 48 дошкільнят з дитсадків міста. Щиро привітала усіх учасників фестивалю, батьків начальник відділу освіти Краснокутська А.В., подякувала вихователям, що так вміло розвивають у дітей творчі здібності.  Талановиті дошкільнята представили народні та сучасні пісні, танцювальні композиції у живому виконанні. Дитяча безпосередність, щирість та емоційність виступів створили святкову атмосферу радості і добра та об’єднало всіх. Недарма говорять, що кожна дитина талановита. Присутніх зачарували пісні у виконанні вихованців ДНЗ №12- Таїси Гордійчук, Вікторії Левківської, Антона Кузьменка, ЦРД №18- Ірини Данильчук, Олесія Пашинського, ДНЗ №21- Надії Ніконової, ДНЗ №19- Анастасії Олійник, ДНЗ №1- Поліни Фицай, ДНЗ №11- Вигівської Анни, Марчук Уляни, ЦРД №17- Софії Ярошенко, ДНЗ №15- Анастасії Грищенко, Софійки Киселевич. Майстерно виконали таночки діти з ДНЗ №8,16,10. Артистично читали вірші Олександр Яценко з ДНЗ №5, Андрій Купрійчук з ДНЗ №3, Даніїл Кравченко з ДНЗ №15.   

Всі учасники отримали солодощі. Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят» запалив стільки маленьких зірочок! Сподіваємось, що він буде впевненим стартом для юних артистів. 


Категорія: ДНЗ | Переглядів: 438 | Дата: 21.05.2015
Творчий звіт педколективу дошкільного навчального закладу №11

20 травня 2015 р. відбувся творчий звіт педагогічного колективу ДНЗ №11, на якому були присутні вихователі-методисти та вихователі дошкільних навчальних закладів міста. Завідуюча ДНЗ №11 Петренко О.С. проінформувала про надбання педколективу в формуванні творчої особистості дошкільників, підготовці їх до шкільного навчання. З цією метою вихователі успішно використовують передовий педагогічний досвід, інноваційні технології. Педагоги презентували досвід роботи з мовленнєвого розвитку, зображувальної діяльності, музичного та сенсорного розвитку, театралізованої діяльності, патріотичного, екологічного виховання та з безпеки життєдіяльності. Практичний психолог Гордєєва Ю.П. познайомила присутніх з специфікою психологічного супроводу дітей дошкільного віку.

             Учасники заходу відмітили належний рівень методичної роботи, інноваційної діяльності.

             Головним у системі роботи пеколективу  є ситуація спільної продуктивної та творчої діяльності педагога й дитини,  що впливає на процес становлення особистості, формування життєвої компетентності.

              Головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О., методист міського методкабінету Зарицька А.Й. зазначили, що захід проведено на високому методичному рівні, оригінально розкрито проблему організації навчально-виховного процесу з дошкільнятами.

              Звіт супроводжувався виступами дітей, які продемонстрували результативність творчої діяльності педагогів дошкільного закладу.


Категорія: ДНЗ | Переглядів: 428 | Дата: 06.05.2015
Методичне об'єднання музичних керівників дошкільних закладів міста на тему: «Розвиток творчих здібностей дітей засобами музичного мистецтва»

 

30.04.2015 року у Центрі розвитку дитини №18 проведено методичне об'єднання музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста на тему: «Розвиток творчих  здібностей дітей засобами музичного мистецтва». Під час «круглого столу» обговорювались питання організації театралізованої діяльності дошкільників під час музичних занять, співпраці керівника гуртка, вихователя та музичного керівника. Учасникам заходу надані практичні рекомендації для покращення роботи з драматизації. Музичний керівник ДНЗ №12 Колесник Т.Є. поділилася досвідом роботи з даної проблеми.

Присутні переглянули казку-оперету «На лісовій галявині», підготовлену музичним керівником ЦРД №18 Шопіною М.А. з дітьми старших та середньої груп. Метою вистави стало екологічно-патріотичне виховання дітей під час гурткової роботи.  

Підсумовуючи проведення методичного об'єднання, учасники відмітили, що театралізована діяльність – один із найефективніших засобів педагогічного впливу на розвиток особистості дитини, що забезпечує  зв'язок дітей з навколишнім світом, формує навички, що є важливим підґрунтям для їхньої подальшої колективної творчої діяльності.


Категорія: ДНЗ | Переглядів: 652 | Дата: 06.05.2015
Тренінгові заняття на тему

Тренінгові заняття на тему «Базовий компонент дошкільної  освіти: реалізація компетентнісного підходу щодо розвиненості, навченості та вихованості дітей дошкільного віку»

29 квітня 2015р. у ДНЗ №11 відбулись тренінгові заняття на тему «Базовий компонент дошкільної  освіти: реалізація компетентнісного підходу щодо розвиненості, навченості та вихованості дітей дошкільного віку» з вихователями-методистами дошкільних навчальних закладів. ... Читать дальше »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 477 | Дата: 22.04.2015
Третє засідання міського методичного об’єднання вихователів молодших груп

22 квітня 2015р. на базі ДНЗ №10 відбулось  третє засідання  міського методичного об’єднання вихователів молодших груп з проблеми «Розвиток пізнавальної активності у дітей молодшого дошкільного віку», керівник Вигівська О.В. (вихователь-методист ДНЗ №11). ... Читать дальше »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 420 | Дата: 15.04.2015
Засідання жіночого клубу «Анна-Марія»

15 квітня 2015 року на базі центру розвитку дитини №17 відбулося чергове засідання жіночого клубу «Анна-Марія», яке було присвячено темі «Мистецтво бути щасливою».

   Із вступним словом виступила головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька Оксана Олександрівна. Вона зазначила, що клуб існує багато років, який об’єднує не просто жінок, а жінок-освітянок, жінок-керівників дошкільних закладів. Діяльність клубу покликана привернути увагу до гендерних проблем, і насамперед допомогти жінці реалізувати себе в суспільстві як особистість у будь-якій сфері діяльності. Сучасний світ дає жінці чимало можливостей, але й кидає нові виклики. Вона мусить поєднувати освіченість і високі професійні якості з чуйністю дружини та матері. У кожної представниці прекрасної половини людства є власні секрети, як поєднати жіночість і професійну наполегливість, материнство й кар'єру.
   У сьогоднішньому непростому житті, сповненому проблем, стресів, переживань, недуже легко бути завжди спокійною, врівноваженою, уважною до всіх і при тому мати гарний вигляд, бути привітною, люб’язною, толерантною. Як запобігти кризам та розчаруванням, утриматись у важких ситуаціях «на плаву», не втратити оптимізму та віри, про це йшлося у виступі президента клубу Сорочинської Галини Адамівни.
   З порадами «Як допомогти собі під час переживання кризи» виступила практичний психолог ЦРД №17 Якухно Р.В. Коли саме настає життєва криза, як з нею боротися та як тут допомогти собі, учасники засідання послухали думку фахівця.
Також присутнім було запропоновано взяти участь у дискусії «Суто жіночі проблеми». Жінки обговорили, якими їх бачать і хочуть бачити чоловіки, про що вони сперечаються, про що мовчать, а про що гордо виголошують, на що натякають подарунками, а про що навіть самі не здогадуються.
   Жіночою красою завжди захоплювалися художники, поети. Тому у котрий раз присутні мали змогу зустрітися з місцевою поетесою Цепковою Галиною Василівною, членом Національної спілки письменників України, чиї вірші допомагають відчути красу й безмежність світу, піднятися над буденністю, доторкнутися до величного та вічного. 
   Учасників засідання щиро вітали маленькі господарі закладу, дарували свої пісні, танці, Великодні привітання.


Категорія: ДНЗ | Переглядів: 495 | Дата: 30.03.2015
Семінар – практикум

26 березня 2015 року на базі дошкільного навчального закладу №1 пройшов семінар-практикум для вихователів груп раннього віку "Сучасні підходи до організації навчально-розвивальної роботи в групах раннього віку". ... Читать дальше »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 535 | Дата: 02.02.2015
Семінар-практикум для завідуючих дошкільних навчальних закладів

30 січня 2015р. у ДНЗ №12 відбувся семінар-практикум для керівників дошкільних навчальних закладів ... Читать дальше »

1-14 15-28 ... 85-98 99-112 113-120