Головна » 2015 » Апрель » 22 » Третє засідання міського методичного об’єднання вихователів молодших груп
16:16
Третє засідання міського методичного об’єднання вихователів молодших груп

22 квітня 2015р. на базі ДНЗ №10 відбулось  третє засідання  міського методичного об’єднання вихователів молодших груп з проблеми «Розвиток пізнавальної активності у дітей молодшого дошкільного віку», керівник Вигівська О.В. (вихователь-методист ДНЗ №11).

До уваги педагогів було представлено теоретичний матеріал на тему «Колекціонування як метод формування пізнавальної активності», який допоможе в дошкільних закладах організувати роботу з колекціонування,  та «Міні-музей одного предмета», де розкрито значення міні-музею для всебічного розвитку дошкільника та прийоми організації самостійної пізнавальної діяльності дітей у міні-музеї.

Вихователь-методист ДНЗ №10 Воробйова Т.А. підготувала з малятами екскурсію для присутніх до їхньої Української світлиці, де зібрано багато експонатів для ознайомлення дітей з історією, традиціями, звичаями та побутом наших предків. Екскурсія була цікавою та змістовною, більшість  експонатів мають історичну цінність.

Використовуючи інтерактивні вправи, педагоги дізнались про захоплення своїх колег та дали високу оцінку-відгук роботі методичного об’єднання за цей навчальний рік.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 479 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/1