Головна » 2015 » Апрель » 15

"Молодь обирає здоров'я" 2015

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 587 | Дата: 15.04.2015

Одного разу Сократа запитали: «Що для людини найцінніше і найважливіше в житті – багатство чи слава?» Великий мудрець відповів: «Ані багатство, ані слава не роблять людину щасливою. Здоровий жебрак щасливіший за хворого короля». І це дійсно так. Здоров'я - це одвічна молодість і свіжість, посмішка на обличчі і бадьорий крок. Та саме за молоддю - майбутнє країни. Здорова молодь - здорове майбутнє.

... Читать дальше »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 417 | Дата: 15.04.2015
Засідання жіночого клубу «Анна-Марія»

15 квітня 2015 року на базі центру розвитку дитини №17 відбулося чергове засідання жіночого клубу «Анна-Марія», яке було присвячено темі «Мистецтво бути щасливою».

   Із вступним словом виступила головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька Оксана Олександрівна. Вона зазначила, що клуб існує багато років, який об’єднує не просто жінок, а жінок-освітянок, жінок-керівників дошкільних закладів. Діяльність клубу покликана привернути увагу до гендерних проблем, і насамперед допомогти жінці реалізувати себе в суспільстві як особистість у будь-якій сфері діяльності. Сучасний світ дає жінці чимало можливостей, але й кидає нові виклики. Вона мусить поєднувати освіченість і високі професійні якості з чуйністю дружини та матері. У кожної представниці прекрасної половини людства є власні секрети, як поєднати жіночість і професійну наполегливість, материнство й кар'єру.
   У сьогоднішньому непростому житті, сповненому проблем, стресів, переживань, недуже легко бути завжди спокійною, врівноваженою, уважною до всіх і при тому мати гарний вигляд, бути привітною, люб’язною, толерантною. Як запобігти кризам та розчаруванням, утриматись у важких ситуаціях «на плаву», не втратити оптимізму та віри, про це йшлося у виступі президента клубу Сорочинської Галини Адамівни.
   З порадами «Як допомогти собі під час переживання кризи» виступила практичний психолог ЦРД №17 Якухно Р.В. Коли саме настає життєва криза, як з нею боротися та як тут допомогти собі, учасники засідання послухали думку фахівця.
Також присутнім було запропоновано взяти участь у дискусії «Суто жіночі проблеми». Жінки обговорили, якими їх бачать і хочуть бачити чоловіки, про що вони сперечаються, про що мовчать, а про що гордо виголошують, на що натякають подарунками, а про що навіть самі не здогадуються.
   Жіночою красою завжди захоплювалися художники, поети. Тому у котрий раз присутні мали змогу зустрітися з місцевою поетесою Цепковою Галиною Василівною, членом Національної спілки письменників України, чиї вірші допомагають відчути красу й безмежність світу, піднятися над буденністю, доторкнутися до величного та вічного. 
   Учасників засідання щиро вітали маленькі господарі закладу, дарували свої пісні, танці, Великодні привітання.