Головна » 2015 » Май » 6 » Тренінгові заняття на тему "Базовий компонент дошкільної освіти"
09:29
Тренінгові заняття на тему "Базовий компонент дошкільної освіти"

Тренінгові заняття на тему «Базовий компонент дошкільної  освіти: реалізація компетентнісного підходу щодо розвиненості, навченості та вихованості дітей дошкільного віку»

29 квітня 2015р. у ДНЗ №11 відбулись тренінгові заняття на тему «Базовий компонент дошкільної  освіти: реалізація компетентнісного підходу щодо розвиненості, навченості та вихованості дітей дошкільного віку» з вихователями-методистами дошкільних навчальних закладів.

Інтерактивні форми роботи, які використовували вихователь-методист ДНЗ №11 Вигівська О.В. і практичний психолог ДНЗ №11 Гордєєва Ю.П., у поєднанні з традиційними формами та методами навчання створили атмосферу позитивного настрою і налаштовували на продуктивну діяльність.

Вправа «Зірка» допомогла всім присутнім познайомитися, на «Кораблі надій» розмістились очікування учасників тренінгу. Для створення мікроклімату працездатності в нагоді стала вправа «Історія з торбинки», під час виконання якої вихователі-методисти розповідали від імені предмета, які завдання передбачені Базовим компонентом.

З  міні-лекцією виступила вихователь-методист ДНЗ №11 Вигівська Оксана Володимирівна, у ході якої висвітлено відмінності між поняттямикомпетентність та компетенція, різновиди компетентностей.

Під час виконання вправи «Види компетенцій дошкільника» учасники мали змогу перевірити свої знання з даного питання. Вправа «Премія «Кращий літератор» показала цікавий результат у вигляді творів в стилі комедія, трагедія та казка.

Підсумком роботи групи стало написання sms-повідомлення, в якому учасники поділились своїми враженнями про проведений тренінг. Всі очікування опинилися на «Березі здійснення надій».

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 654 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0