Головна » 2015 » Май » 21

Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят».

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 413 | Дата: 21.05.2015
Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят».

З метою виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей 21 травня 2015 р на базі дошкільного навчального закладу №8  відбувся заключний етап фестивалю «Сузір’я талановитих дошкільнят». Участь в ньому взяли 48 дошкільнят з дитсадків міста. Щиро привітала усіх учасників фестивалю, батьків начальник відділу освіти Краснокутська А.В., подякувала вихователям, що так вміло розвивають у дітей творчі здібності.  Талановиті дошкільнята представили народні та сучасні пісні, танцювальні композиції у живому виконанні. Дитяча безпосередність, щирість та емоційність виступів створили святкову атмосферу радості і добра та об’єднало всіх. Недарма говорять, що кожна дитина талановита. Присутніх зачарували пісні у виконанні вихованців ДНЗ №12- Таїси Гордійчук, Вікторії Левківської, Антона Кузьменка, ЦРД №18- Ірини Данильчук, Олесія Пашинського, ДНЗ №21- Надії Ніконової, ДНЗ №19- Анастасії Олійник, ДНЗ №1- Поліни Фицай, ДНЗ №11- Вигівської Анни, Марчук Уляни, ЦРД №17- Софії Ярошенко, ДНЗ №15- Анастасії Грищенко, Софійки Киселевич. Майстерно виконали таночки діти з ДНЗ №8,16,10. Артистично читали вірші Олександр Яценко з ДНЗ №5, Андрій Купрійчук з ДНЗ №3, Даніїл Кравченко з ДНЗ №15.   

Всі учасники отримали солодощі. Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят» запалив стільки маленьких зірочок! Сподіваємось, що він буде впевненим стартом для юних артистів. 


Категорія: ДНЗ | Переглядів: 438 | Дата: 21.05.2015
Творчий звіт педколективу дошкільного навчального закладу №11

20 травня 2015 р. відбувся творчий звіт педагогічного колективу ДНЗ №11, на якому були присутні вихователі-методисти та вихователі дошкільних навчальних закладів міста. Завідуюча ДНЗ №11 Петренко О.С. проінформувала про надбання педколективу в формуванні творчої особистості дошкільників, підготовці їх до шкільного навчання. З цією метою вихователі успішно використовують передовий педагогічний досвід, інноваційні технології. Педагоги презентували досвід роботи з мовленнєвого розвитку, зображувальної діяльності, музичного та сенсорного розвитку, театралізованої діяльності, патріотичного, екологічного виховання та з безпеки життєдіяльності. Практичний психолог Гордєєва Ю.П. познайомила присутніх з специфікою психологічного супроводу дітей дошкільного віку.

             Учасники заходу відмітили належний рівень методичної роботи, інноваційної діяльності.

             Головним у системі роботи пеколективу  є ситуація спільної продуктивної та творчої діяльності педагога й дитини,  що впливає на процес становлення особистості, формування життєвої компетентності.

              Головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О., методист міського методкабінету Зарицька А.Й. зазначили, що захід проведено на високому методичному рівні, оригінально розкрито проблему організації навчально-виховного процесу з дошкільнятами.

              Звіт супроводжувався виступами дітей, які продемонстрували результативність творчої діяльності педагогів дошкільного закладу.