Головна » 2013 » Ноябрь » 11 » З Україною в серці
00:53
З Україною в серці

З 4 по 8 листопада в Коростенській ЗСШ №10 проходив тиждень української писемності та мови.

 Розпочався він урочистим відкриттям і проведенням  І етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови  імені Петра Яцика.

 У рамках цього тижня  були проведені різноманітні виховні заходи: «Свято рідної мови» для учнів 5-х класів, «Мовний турнір» для учнів 7-х класів, з вихованцями групи продовженого дня – гра «Подорож у країну рідного слова». Класними керівниками проводились виховні години на тему: «Є мова – є нація», матеріалом до яких став фотостенд «Любіть Україну і мову її солов’їну». Із задоволенням діти взяли участь конкурсі малюнків  «У світі народних казок» і стіннівок «З Україною в серці». 

 8 листопада в школі було оголошено Днем українського костюму. Усі учні, вчителі в цей день прийшли до школи в українському національному вбранні. Завершився тиждень літературно - музичним заходом «Мова у нас єдина і пісня у нас солов’їна»  для учнів 1-4 та 5-11 класів, який  ще раз засвідчив, що наші учні знають, шанують українське слово і українську народну пісню.

Проведені заходи були спрямовані на виховання у підростаючого покоління любові і поваги до  рідної мови, рідного краю, його традицій, минулого нашого народу.\



  Вас може зацікавити...  
Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/1