Головна » 2013 » Ноябрь » 18

"Вчитель року 2014".

Переглядів: 645 | Дата: 18.11.2013


На виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року №489 «Про Всеукраїнський конкурс «Учитель року»,  Положення про Всеукраїнський конкурс «Учитель року», затвердженого рішенням колегії Міністерства освіти і науки України від 25 червня 2010 року №6/1-19 та рішення колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.06.13 №2/1-19  з 11.11.2013 по 15.11.2013 в м. Коростені був проведений конкурс "Учитель року 2014".

Основними завданнями Конкурсу є:

виявлення талановитих вчителів, їх підтримка та заохочення;

удосконалення фахової майстерності, стимулювання творчого самовдосконалення вчителів;

сприяння інноваційній діяльності в системі загальної середньої освіти;

піднесення ролі вчителя в суспільстві та підвищення престижу вчительської професії;

привернення уваги місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем освіти;

популяризація педагогічного досвіду найкращих вчителів.

Переможцями міського етапу стали:

- номінація "Світова література" - Шубіна Т.І. (ЗОШ №9)

- номінація "Географія" - Галицька Л.І. (Міський ліцей)

- номінація "Трудове навчання" - Козинець В.О. (НВК№12)

- номінація "Директор школи" - Кульбіда Н.Л. (Міський ліцей)

- номінація "Початкові класи":

                             1 м. Волківська І.М. (ЗОШ №2)

                             2 м. Антоненко С.В. (Міська гімназія)

                             3 м. Невмержицька Т.І. (ЗОШ №8)


Переглядів: 676 | Дата: 18.11.2013
Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна … Саме у прекрасний осінній день 8 листопада у актовій залі школи відбулося феєричне свято краси «Міс Осінь-2013» серед дівчаток 7-11 класів. Проведенню цього заходу передувала кропітка робота:
-         святкове оформлення актової зали;
-         створення слайдових мультимедійних презентацій;
-         отримання випереджувальних завдань.
…І ось п’ять  чарівних красунь з’явилися на шкільній сцені у вишуканих осінніх сукнях. Неповторну вроду, світлий розум, багату фантазію, винахідливість продемонстрували учасниці у нелегких випробуваннях: «Візитка», «Інтелект», «Мій стиль», «Моє захоплення»,»Кулінарія».
Представляли себе дівчата по-різному: показували слайдові презентації, виконували пісні-побажання, і,навіть, у  РЕП. А які таланти плекає школа: і співають, і танцюють, і сценки представляють. І все це з гумором та майже професіонально!
Підтримати наших конкурсанток прийшли не лише однокласники, друзі, вчителі, а й найрідніші люди – батьки, бабусі й дідусі. 
Титул «Міс глядацький симпатій отримала» учениця 8 класу Бас Катерина, «Міс Фантазія» - представниця 9 класу – Фініка Катерина, Міс Винахідливість – учениця 7 класу – Гуцалюк Єлізавета, «Міс Чарівність» завоювала  учениця 10 класу Кобилінська Дарина. Головний титул «Міс Осінь 2013» виборола красуня з 11 класу – Самохвалова Анастасія.
Всі конкурсантки отримали подарунки від піклувальної ради школи. Свято залишило в серцях присутніх приємні та незабутні враження.