Головна » 2018 » Март » 1 » Всеукраїнський фестиваль-конкурс учнівської молоді «Молодь обирає здоров'я».
15:14
Всеукраїнський фестиваль-конкурс учнівської молоді «Молодь обирає здоров'я».

28.02.2018  року в Коростенській міській гімназії №7 пройшов міський  етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу учнівської молоді «Молодь обирає здоров'я». Мета заходу:  активізація молодіжного руху за здоровий спосіб життя, підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, захворювань на ВІЛ/СНІД, інфекції, що передаються статевим шляхом. обмін і розповсюдження кращого досвіду роботи з профілактики запобігання негативним проявам серед дітей і молоді засобами мистецтва та впровадження нових форм організації змістовного дозвілля.

Виступи агітколективів освітніх закладів міста були спрямовані на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування здорової поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я навколишніх, відображення духовних цінностей народу.

Рівень виконавської майстерності, режисури, дотепність, почуття гумору, вокальні, хореографічні, спортивні здібності продемонстрували всі учасники фестивалю, але перемогу здобула команда Навчально-виховного комплексу «школа-гімназія»  №2 ім. Володимира Сингаївського  «Health security», яка захищатиме честь міста в м. Житомирі.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 449 | Додав: Admin | Теги: КМГ№7, агітколектив, конкурс | Рейтинг: 5.0/2