Головна » 2018 » Апрель » 12 » Екологічний проект «Чисте місто. «Ні» - сміттю».
13:35
Екологічний проект «Чисте місто. «Ні» - сміттю».

Сьогодні ми все частіше чуємо слова «екологія», «Забруднення навколишнього середовища», «забруднене довкілля»… 

Розуміючи проблеми людства, і наше місто не стоїть осторонь проблем чистоти довкілля. Вже багато років проблема забруднення навколишнього середовища стоїть на першому місці для громади  Коростеня.

Школи, позашкільні заклади, громадські організації, комунальні підприємства  долучаються до вирішення цих питань.

В освітніх закладах постійно проводяться заходи екологічного спрямування.

З метою розвитку екологічної свідомості учнівської молоді міста, бажання зберегти довкілля таким прекрасним і привабливим,  мерія  міста, депутати  виступили ініціаторами проведення конкурсу серед освітніх  закладів на кращий екологічний проект  «Чисте місто. «Ні» - сміттю».

В І заочному етапі  конкурсу взяли участь колективи всіх шкіл міста. На розгляд журі було представлено відеоролики, проекти, презентації, в яких висвітлюються проблеми утилізації побутових відходів у нашому місті та шляхи вирішення даної проблеми.

Переможцями І, ІІ етапів стали: ЗОШ № 3, Коростенський міський ліцей, КМГ№ 7, ЗОШ № 9, КМК, НВК школа-гімназія № 2, ЗОШ № 13.

11 квітня відбувся ІІІ етап конкурсу проектів, це було цікаво, насичено, командно та екологічно. Журі було не просто визначитися з переможцями, але все ж ними стали: І місце – ЗОШ №9, ІІ місце – міський колегіум, ІІІ місце – міський ліцей. Абсолютно усі учасники отримали чудові подарунки, Світлана Любочко – міський депутат змогла знайти однодумців і закупили прекрасні подарунки для учасників.

Як результат, ці проекти матимуть продовження у нашому місті та за його межами.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Центр позашкільної освіти | Переглядів: 584 | Додав: Admin | Теги: конкурс | Рейтинг: 5.0/1