Головна » 2018 » Март » 23 » "Від стандарту до творчості..."
20:34
"Від стандарту до творчості..."

Весна - це час пробудження природи. Вона дарує нам почуття радості, життєвих змін та весняного настрою. Ми  з нетерпінням чекаємо приходу весни до нас.  Отож вирішили закликати її, влаштувавши майстер-клас по виготовленню декоративних квітів, який відбувся 23 березня на базі гуртка "Дизайн та пошив одягу" (керівник Рудик Н.Ф.) Центру позашкільної освіти м.Коростеня

В заході брали участь бібліотекарі загальноосвітніх закладів міста. Головним ініціатором проведення майстер-класу виступила методист методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Рацун С.М.

В ході майстер-класу учасники навчилися  із звичайного кружечка тканини виготовляти декілька видів декоративних квітів. Виконувати заготовки деталей та складати в суцільну квітку. З метою створення цільної та завершеної композиції для виготовлених квітів  було виконано декорування металевої баночки в техніці "декупаж". Отриманий виріб став чудовим елементом декору для домашньої оселі.

В ході майстер-класу присутні обмінювалися досвідом та думками. Виготовлення елементів декору проходило у легкій та позитивній атмосфері, створюючи в учасників гарний весняний настрій.

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 402 | Додав: Admin | Теги: ЦПО, Майстер-клас | Рейтинг: 5.0/2