Головна » 2019 » Апрель » 18 » Семінар – практикум вчителів фізики
16:18
Семінар – практикум вчителів фізики

 17.04.2019 р. на базі КМГ №7 відбувся семінар – практикум  вчителів фізики на тему: «Формування ключових компетентностей  на уроках фізики в умовах Нової української школи».  На початку семінару методист ММК Зарицька О.В. відзначила, що новий етап у розвитку шкільної освіти пов'язаний з упровадженням компетентнісного підходу щодо формування змісту та організації навчального процесу. Це вимагає підвищення професійної майстерності вчителя,  озброєння його новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями, які б дозволили  пере­будувати освітній процес відповідно до нових вимог і підходів.

       З теоретичними основами компетентнісного підходу та основними його аспектами ознайомили вчителів методист ММК Зарицька О.В. та вчителі ЗЗСО: Каленський В.С. (КМК), Остапчук А.В. (ЗОШ №5), Бондарчук Ю.О. (КМГ), Микитенко М.В.(НВК №12).

       Під час семінару Смоляренко О.С. (вчитель фізики КМГ №7) поділилася досвідом з проблеми: «Формування ключових компетентностей на уроках фізики». Підсумком семінару стали методичні рекомендації щодо реалізації компетентнісного підходу в освітньому процесі.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 301 | Додав: Admin | Теги: фізика, КМГ№7, семінар | Рейтинг: 0.0/0