Головна » 2018 » Февраль » 23 » Mіський семінар для вчителів основ здоров’я
22:02
Mіський семінар для вчителів основ здоров’я

23 лютого 2018 року на базі  загальноосвітньої школи №11 відбувся міський семінар для вчителів основ здоров’я на тему: «Урок основ здоров’я як шлях до формування  здоров’язбережувальної компетентності учнів».

Вчителів міста гостинно зустріли  і налаштували на співпрацю  заступник директора  з виховної роботи  Тиць Г.П. та учні школи.

Заступник директора з навчально –виховної роботи Лебіга В.А. презентував навчальний заклад, висвітлив досягнення педагогічного та учнівського колективів, а також роботу вчителів основ здоров’я Проскуріної О.Ф. та Степанюк Л.О., які на своїх уроках активно впроваджує  інтерактивні технології.

Проскуріна О.Ф., провела урок в 8 класі «Психологічні та соціальні наслідки ранніх статевих стосунків, підліткова вагітність». Для кращого засвоєння матеріалу були використані різноманітні форми групової роботи, елементи тренінгу, таблиці та мультимедійна презентація.

Степанюк Л.О, презентувала проектну діяльність учнів 7 класу з проблеми « Формування здоров’язбережувальної компетентності—шлях до здорового способу життя.»

У рамках семінару психологом школи Журавльовою Л.В. був проведений  тренінг-заняття «Емоційне  розвантаження педагогів», де застосовувалися цікаві вправи, творчі завдання в ході яких вчителі проявляли свої особисті якості.

Під час обговорення та підведення підсумків семінару вчителі основ здоров’я дали високу оцінку проведеним заходам, відмітили атмосферу доброзичливості та гостинності, яка панує у школі

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 404 | Додав: Admin | Теги: семінар, ЗОШ№11 | Рейтинг: 3.7/3