Головна » 2018 » Февраль » 9 » Методичне об’єднання вихователів старших груп ДНЗ
14:40
Методичне об’єднання вихователів старших груп ДНЗ

8 лютого 2018 року на базі ДНЗ №19 в рамках фестивалю «Дитина замовляє розвиток» для педагогів, що атестуються, відбулось методичне об’єднання вихователів старших груп з елементами тренінгу за освітньою лінією Базового компонента дошкільної освіти «Дитина в соціумі».

Основною метою проведення заходу було підвищення рівня знань педагогів щодо змісту освітньої лінії.

Керівник ДНЗ №19 Майстренко З.К. виступила з інформаційним повідомленням щодо змісту освітньої лінії «Дитина в соціумі», а також як реалізуються завдання при організації освітнього процесу. Звернула увагу присутніх на різноманітні види дитячої діяльності, завдяки яким діти отримують дієві уроки взаємодії з оточуючим, вправляються та застосовують  свої знання.        

Практичним досвідом роботи поділилась з колегами вихователь старшої групи «Б» Ковальчук О.П., яка провела заняття з дітьми «Я – хлопчик, я – дівчинка». Цікава подорож з Лунтиком спонукала дітей дослухатися одне до одного, бачити різницю між дівчатками та хлопчиками та позначати себе належним чином, розвивати основи соціальної взаємодії між хлопчиками та дівчатками, виховувати позитивні емоції, вміння відповідати своєму статусу.

Вихователь-методист Романчук Л.Д. провела з присутніми вправи типу «Візерунок», «Асоціативний ряд», «Навчання в групах», під час яких педагоги вправлялись практично та закріпили теоретичні знання з означеної теми.

  

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 370 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ№19, МО | Рейтинг: 2.0/1