Головна » 2019 » Февраль » 27 » Аукціон педагогічних ідей педагогів дошкільної освіти
16:51
Аукціон педагогічних ідей педагогів дошкільної освіти

27 лютого 2019 року на базі ДНЗ №21 відбувся аукціон педагогічних ідей на тему «Безпека життєдіяльності дітей дошкільного віку». 

Головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О. зазначила, що одним з основних завдань закладів дошкільної освіти є охорона життя і здоров’я дитини, її безпека життєдіяльності. І цьому питанню колективи дошкільних закладів міста приділяють значну увагу. Навчання дошкільників найкраще, найрезультативніше відбувається через гру, а для цього необхідно створити сучасне розвивальне середовище та комфортні, безпечні умови. В ігровій формі діти отримують знання з основ безпеки життєдіяльності, у них формуються елементарні вміння та навички безпечної поведінки під час різних надзвичайних ситуацій.

В аукціоні взяли участь 18 дошкільних закладів, педагоги яких представили свої авторські ідеї, посібники, дидактичні ігри на тему безпеки життєдіяльності, які можуть поповнити розвивальне середовище кожної групи та стануть в нагоді під час навчання дошкільників правилам безпечної поведінки у різних надзвичайних ситуаціях. Захід пройшов у творчій атмосфері, глядачі із захопленням переглянули всі виставлені лоти.

За результатами аукціону найцікавішими та найоригінальнішими визнано ідеї ДНЗ №7 (І місце), ДНЗ №6 та №11 (ІІ місце), ДНЗ №13 та ЦРД №4 (ІІІ місце).

Підводячи підсумки, завідувач методичного кабінету відділу освіти Черняєва С.В. подякувала всім учасникам аукціону за цікаві ідеї, відмітила високий рівень творчості та педагогічної майстерності педагогів закладів дошкільної освіти міста.     

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 343 | Додав: Admin | Теги: Дошкілля, ДНЗ№21, Аукціон | Рейтинг: 0.0/0