Головна » 2017 » Октябрь » 18 » Жовтень ознаменувався  спортивними подіями обласного рівня.
09:30
Жовтень ознаменувався  спортивними подіями обласного рівня.

 14 жовтня  2017 року в  смт. Першотравенську Баранівського району  проведено легкоатлетичний крос у залік Спартакіади школярів Житомирської області 2017-2018    навчального року. Команда м.Коростеня посіла ІІ місце! Серед учасників команди – учні  міської гімназії, міського колегіуму, міської гімназії №7,  загальноосвітніх шкіл №3, 5, 8. Молодці! Так тримати!  

15 жовтня  2017 року у місті  Житомирі  пройшли   змагання  з футзалу  серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячені  Дню захисника України.

Місто Коростень достойно представила команда міського колегіуму у складі 10 юнаків 2000-2002 років народження.  У наполегливій, захоплюючій грі команда виборола почесне ІІІ місце. Молодці!

 Футза́л (від порт. futebol de salão та ісп. fútbol sala — «зальний футбол»), в Україні та інших країнах відомий і як мі́ні-футбо́л — командна спортивна гра з м'ячем у залі за участю двох команд: 5 гравців у кожній, один з них воротар. На відміну від інших видів футболу (футбол на траві або шоубол, як його називають в Латинській Америці), гра відбувається на майданчику з твердим покриттям, позначеній лініями; не використовуються щитки чи бортики. У футзалі користуються меншим за розміром м'ячем із меншим відскоком, ніж звичайний футбольний м'яч. У грі наголошуються імпровізація, креативність та техніка, контроль м'яча та передачі в обмеженому просторі. За правилами футзал нагадує футбол (Вікіпедія)

 На початку жовтня збірна команда учнів загальноосвітніх навчальних закладів м.Коростеня брала участь  у   змаганнях із легкої атлетики в залік Спартакіади школярів Житомирської області 2017/18 н.р. , які проходили в місті Бердичеві. Загальнокомандне місце – ІV.

Попереду нові змагання – нові перемоги!

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 429 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1