Головна » 2017 » Октябрь » 20

Практичний семінар вчителів фізики

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 416 | Дата: 20.10.2017
Практичний семінар вчителів фізики

20.10.2017р. на базі ЗОШ №13 відбувся практичний семінар вчителів фізики на тему: «Позакласна робота з фізики як розвиток пізнавальної активності учнів». З  основними аспектами позакласної роботи ознайомили вчителів методист ММК Зарицька О.В. та вчителі ЗНЗ: Жернова І.А.(ЗОШ №1), Смоляренко О.С. (КМГ №7), Омеляшко І.Л. (ЗОШ №11). ... Читать дальше »

Категорія: Спорт | Переглядів: 376 | Дата: 20.10.2017
Фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт».

19 жовтня 2017 року на стадіоні «Спартак» відбувся фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт».

Мета заходу - формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді; поліпшення національно-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів; підвищення рівня фізичної підготовленості та збільшення рухової активності школярів; формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом. ... Читать дальше »

Категорія: Центр позашкільної освіти | Переглядів: 399 | Дата: 20.10.2017
Cправжнє паперове свято

Вже стало традиційним щорічне проведення міських масових заходів з науково-технічної творчості серед школярів нашого міста, які проходять з метою підтримки та розвитку інтелектуального та творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді, залучення дітей до відкриття і розуміння прекрасного як у навколишньому середовищі, так і в своєму житті. Все це спрямовано на формування компетентностей особистості: пізнавальної, практичної, творчої та соціальної. ... Читать дальше »