Головна » 2013 » Сентябрь » 25 » Затверджено Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України
10:08
Затверджено Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України

Міністерство освіти і науки України затвердило Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України. Відповідний наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Положення  визначає перелік установлених Міністерством освіти і науки України відомчих заохочувальних відзнак , якими нагороджуються працівники апарату міністерства, підприємств, установ, організацій, що належать до сфери його управління, інші працівники сфери освіти, а також вищезазначені особи після виходу на пенсію.

Визначено такі відомчі відзнаки:

1) Подяка МОН України;

2) Грамота МОН України;

3) Почесна грамота МОН України;

4) нагрудний знак МОН України «Відмінник освіти»;

5) нагрудний знак МОН України «Василь Сухомлинський»;

6) нагрудний знак МОН України «За наукові та освітні досягнення».

«Наступне нагородження відомчими відзнаками осіб, які були відзначені державною нагородою, відзнаками Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Прем’єр-міністра України, Міністерства освіти і науки України та місцевих органів виконавчої влади, можливе не раніше ніж через три роки після останнього нагородження, за винятком працівників, які досягли граничного віку перебування на державній службі і виходять на пенсію або результати роботи яких мають важливе міжнародне та загальнодержавне значення», — йдеться у документі.

Крім того, Положенням встановлено граничну кількість відомчих відзнак.

Докладніше за посиланням

  Вас може зацікавити...  
Переглядів: 634 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0