Головна » 2019 » Ноябрь » 21 » Засідання методичного об’єднання вихователів молодших груп закладів дошкільної освіти
17:40
Засідання методичного об’єднання вихователів молодших груп закладів дошкільної освіти

20 листопада 2019 р. на базі ДНЗ №20 відбулося засідання методичного об’єднання вихователів молодших груп закладів дошкільної освіти на тему: «Формування у дітей дошкільного віку культури здоров’я, підвищення мотивації до його збереження через використання здоров’язберігаючих технологій». Метою заходу було ознайомлення педагогів з класифікацією здоров’язберігаючих технологій навчання, їх важливістю використання в дошкільному закладі, виявлення причин погіршення здоров’я дітей під час освітньому процесі та визначення шляхів їх усунення. 

Учасники заходу переглянули фрагменти фізкультурного заняття з дітьми молодшого віку «Подорож до осіннього лісу» (вихователь Приходько О.В.) з використанням оздоровчих технологій та нетрадиційного обладнання, а також комплекс гімнастики після сну в другій молодшій групі «Наші діточки, наче квіточки» (вихователь Судейченко М.В.).
Господарі закладу поділилися досвідом роботи по співпраці всіх спеціалістів закладу щодо впровадження здоров’язберігаючих технологій в освітній процес.
Вихователем-методистом ДНЗ №20 Лебединською І.А. проведено майстер-клас з використання масажу для активізації головного мозку й активізації захисних сил організму. 
Крім того, педагоги ознайомилися з виставкою нетрадиційного фізкультурного обладнання, яке можна використовувати під час фізкультурно-оздоровчої роботи.
Підсумком проведення заходу став аналіз отриманої інформації кожним педагогом, зробивши акцент на необхідності свідомого ставлення до здоров’я як до цінності життя.

 

 

 

  Вас може зацікавити...  
Переглядів: 274 | Додав: Admin | Теги: засідання методичного об’єднання ви | Рейтинг: 0.0/0