Головна » 2019 » Ноябрь » 26

Методичне об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 224 | Дата: 26.11.2019
Методичне об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти

26 листопада 2019р. на базі ДНЗ №6 відбулося міське методичне об’єднання музичних керівників «Сучасне музичне заняття як засіб розвитку особистості дитини». До уваги присутніх було представлено музичне заняття в старшій групі «Музичний осінній квест», яке підготувала та провела музичний керівник ДНЗ №6 Бондарчук М.П. Заняття, побудоване у формі квесту, занурило дітей в атмосферу пошуку та вирішення завдань, які запропонувала їм пані Осінь. ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 252 | Дата: 26.11.2019
Пробне ЗНО 2020

Участь у пробному тестуванні дасть можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 триватиме з 3 до 24 січня. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. ... Читать дальше »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 290 | Дата: 26.11.2019
ХХ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

З метою   сприяння  утвердженню  державного статусу  української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання  пошани до культури  і традицій українського народу серед учнів 3-11 класів 25 листопада 2019 року було проведено міський етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Конкурс був організований як творче змагання учнівської молоді, яка має певний рівень знань з української мови не тільки в межах навчальної програми, а й виявляє знання мовних тонкощів, історії розвитку української мови, має філологічні здібності, а також демонструє творчий підхід до розв'язання мовних проблем. ... Читать дальше »