Головна » 2015 » Октябрь » 25 » Загальношкільна батьківська конференція
20:26
Загальношкільна батьківська конференція
22 жовтня2015 року у Коростенській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 о 17.00 відбулась загальношкільна батьківська конференція. Перед її початком батьки мали змогу переглянути виставку-презентацію творчих робіт гуртків Центру позашкільної освіти: «Українське писанкарство», «Студія вишивки «Древлянські візерунки», «3 D анімація».

На конференцію були запрошені гості: директор Центру позашкільної освіти Кереселідзе Т. В., заступник директора ДЮСШ Гончаренко Т. С., тренер з вільної боротьби підліткового клубу «Факел» Гулаков Б. А.

Першою мала змогу виступити директор позашкільної освіти Кереселідзе Тетяна Вікторівна, яка детально розповіла про широкодоступні позашкільні гуртки для дітей молодшого та старшого віку, які діють у місті і спрямовують учнів на здобуття знань, умінь і навичок за інтересами, а також забезпечують потреби особистості у творчій самореалізації та організації змістовного дозвілля. Вона наголосила на тому, що важливим завданням позашкільних установ є надання школам допомоги в організації позакласної виховної роботи з учнями.

Про необхідність залучення учнів до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя, від якого залежить здоров’я дітей та майбутнє нашої нації, розповідала наступна наша гостя – заступник директора ДЮСШ Гончаренко Тетяна Степанівна. Вона закликала батьків вести разом зі своїми дітьми активний спосіб життя, оскільки це необхідна умова збереження та зміцнення здоров’я.

Мав змогу виступити перед батьками й тренер спортивного клубу «Факел» Гулаков Б. А., який розповів продосягнення своїх вихованців, зокрема, й учнів 3-ої школи. Тренер запрошував усіх бажаючих приходити й записуватись у спортивні секції.

Ознайомила батьків з діяльністю шкільних гуртків заступник директора із виховної роботи Кириченко Людмила Валеріївна. Вона наголосила на тому, що у школі створені відповідні умови для розвитку творчої обдарованості учнів та повноцінної організаціїїх вільного часу. Проте важливою умовою для заохочення дітей до занять у гуртках є активна співпраця батьків та педагогічного колективу, адже школа та родина повинні у тісному зв’язку здійснювати виховання майбутнього покоління.

Завершилась батьківська конференція звітом директора школи про особливості навчально-виховного процесу у 2015-2016 навчальному році.
  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 347 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0