Головна » 2015 » Январь » 30 » Вітаємо переможців обласного етапу з української мови й літератури
12:55
Вітаємо переможців обласного етапу з української мови й літератури

Вітаємо переможців обласного етапу з української мови й літератури


 

Марина Янчук – гордість школи № 11, приклад  для наслідування. Ерудована, старанна, наполеглива учениця та творча особистість.

Серед досягнень в 2014-2015 н.р. ІІІ місце в олімпіаді з української мови та літератури (обласний етап), ІІ місце в олімпіаді з української мови та літератури (міський етап),  І місце в олімпіаді з російської мови та світової літератури (міський етап), І місце в конкурсі  «Літературна майстерня» (міський етап). Вимогливість до себе й надмірна працьовитість приводять ученицю до поставленої мети.



Учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Безнощенко Таїсія закохана в рідне слово та мову, і тому, починаючи з 3 класу,  щорічно є активною учасницею і переможцем конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика, а з 7 класу бере участь у міських олімпіадах  з української мови та літератури.

За перемогу в олімпіадах неодноразово була нагороджена дипломами відділу освіти Коростенського міськвиконкому та дипломом II ступеня управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації. Тож і цьогоріч  Таїсія гідно представила честь нашого міста у обласному етапі предметної олімпіади з української мови та літератури, здобувши диплом ІІІ ступеня управління освіти і науки Житомирської обласної адміністрації. У вільний час полюбляє  читати художню літературу, пише статті у шкільну газету.

Теслюк Авдій - учень 8-Б класу  Коростенської міської гімназії, переможець міського етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури та дипломант (ІІІ ст.) обласного етапу. Захоплюється мовами, поезією та музикою, грає на скрипці. Цікавий у спілкуванні.
Творча та неординарна особистість. 

Войтюк Дар’я  - учениця 9-Б класу  Коростенської міської гімназії. Ще з 3 класу вона постійний призер  міського етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика.  Дар’я два роки поспіль - призер і переможець  міського етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури,  Міжнародного мовно-літературного  конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка,  дипломант (ІІІ ст.) обласного етапу. Дівчина опановує вокальне мистецтво, колекціонує монети і листівки (їх уже 50) з усього світу.

Лісовська Марія – учениця 9 класу  Коростенського міського колегіуму.  Марія –  переможець  ІІ та ІІІ туру Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, бере активну участь у різноманітних творчих конкурсах.  Марія    пише вірші, прозові твори, есе, які  презентує на засіданнях літературної студії «Струни сердець». Вона є   активним  учасником літературного свята  «Література чистого повітря».

Дорфман Олена – учениця 10 класу Коростенського міського колегіуму. Кілька років поспіль є переможцем ІІ та ІІІ туру Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика.  Олена – творча особистість, багато читає, захоплюється вишивкою бісером.

Вітаємо наставників творчої молоді – вчителів, що підготували призерів обласної олімпіади з української мови та літератури:

-    Атаманчук Світлану Іванівну, КМК,

-    Кобилинську Ірину Миколаївну, КМК,

-    Козаренко Світлану Василівну, КМГ,

-    Грек Богдану Володимирівну, КМГ,

-    Невмержицьку Світлану Петрівну, ЗОШ№9,

-    Шахрай Тетяну Валеріївну, ЗОШ№11.

 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 561 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1