Головна » 2015 » Январь » 05

РЕЄСТРАЦІЯ на зовнішнє незалежне оцінювання 2015 року

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 510 | Дата: 05.01.2015
РЕЄСТРАЦІЯ на зовнішнє незалежне оцінювання 2015 року

РЕЄСТРАЦІЯ на зовнішнє незалежне оцінювання 2015 року

Перелік навчальних предметів, з яких особи, що виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році, проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова.

Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.

Реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання здійснюватиметься з 5 січня до 20 лютого 2015 року.

Докладніше про порядок реєстрації на ЗНО-2015...

 

Для кожного зареєстрованого абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.




Календарний план проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2015 році

У розділі «Документи» на сторінці «нормативні документи» розміщено наказ Українського центру оцінювання якості освіти від 16 грудня 2014 року № 1475 «Про затвердження Календарного плану проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році».