Головна » 2015 » Октябрь » 15 » Тиждень знань правил дорожнього руху в ДНЗ №8
12:35
Тиждень знань правил дорожнього руху в ДНЗ №8
Сьогодні проблема безпеки життєдіяльності розглядається як базисна потреба людини, тому на дошкільний заклад покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.
З цією метою в ДНЗ №8 з 05.10.15 по 09.10.15 проходив тиждень знань правил дорожнього руху «Зелений вогник». Робота велася із залученням дітей до різних форм роботи. Це – бесіди з дітьми, розгляд ілюстративного матеріалу, перегляд відеороликів, цікаві заняття, ігрова діяльність, екскурсії вулицями міста, читання творів художньої літератури, моделювання ситуацій та їх розв’язання, виставка дитячих малюнків, спортивні конкурси. Педагоги показали малюкам ляльковий театр «Пригоди Колобка у місті».
Та найбільше дітям запам’яталася зустріч із інспектором дорожнього руху Губаренко Р.В. Руслан Васильович в доступній формі познайомив малят з правилами дорожнього руху, дав їм цінні настанови. Впевнені, що тиждень «Зелений вогник» сприяв закріпленню знань дошкільників про максимально безпечні умови перебування на дорогах міста, виробленню стереотипів безпечної поведінки.


 
  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 625 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0