Головна » 2019 » Ноябрь » 30 » Практичний семінар для вчителів фізичної культури
10:41
Практичний семінар для вчителів фізичної культури

28 листопада на базі ЗОШ№8 був проведений практичний семінар для вчителів фізичної культури на тему: "Розвиток основних рухових якостей на уроках фізичної культури".
На початку семінару вчителі мали можливість переглянути спортивний танець, який був підготовлений групою спортивної підтримки освітнього закладу. 
На практичній частині учасники семінару - педагоги освітніх закладів, відвідали урок фізичної культури у 9 класі на тему: "Розвиток координаційних здібностей на уроках з баскетболу", який проводив Лазаренко В.П.
На уроці вчителі ознайомились із новими формами та методами роботи з учнями, які дозволяють удосконалити учнівську техніку ведення м'яча зі зміною напрямку руху та виконання штрафного кидка.
На теоретичній частині молоді педагоги більш досконало опрацювали критерії  оцінювання навчальних досягнень учнів на уроках фізкультури, а більш досвідчені педагоги - з ігровими формами розвитку швидкісно-силових якостей учнів.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 238 | Додав: Admin | Теги: семінар вчителів фізичної культури | Рейтинг: 0.0/0