Головна » 2018 » Декабрь » 22 » Новорічні подарунки продовжуються!!!
13:32
Новорічні подарунки продовжуються!!!

ДНЗ№8, ДНЗ №11 та ЦРД №18 є учасниками Міжнародного благодійного проекту «Сприяння освіті» LEGO Foundation.ще один Новорічний подарунок 21 грудня отримали ці дошкільні заклади – конструктори LEGO!!! 

LEGO – інноваційна технологія різнобічного розвитку дітей дошкільного віку, а ще – незамінний матеріал для стимуляції творчої діяльності дітей, адже вони люблять фантазувати, будувати та гратися.

Проект «Сприяння освіті» було започатковано 2010 року в рамках підписання Меморандуму між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation (Королівство Данія). Його метою є сприяння розвитку якості освіти через всебічний розвиток дитини, зокрема, вмінь та навичок, необхідних для навчання протягом життя. Велика роль при цьому надається педагогу, який має відійти від педагогіки копіювання, шаблонування, практики однієї правильної відповіді та нав’язування свого бачення дитині. В основу взаємодії дорослого і дитини покладено підхід «навчання через гру». Допомогти має методика, що базується на використанні під час занять конструктора LEGO. 
Щира подяка від дітей, педагогів та батьків  благодійному фонду LEGO Foundation.
Проект – це дитячі мрії та ідеї, втілені за допомогою цеглинок LEGO.

 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 313 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ№11, ЦРД№18, ДНЗ№8, Lego | Рейтинг: 0.0/0