Головна » 2019 » Ноябрь » 1 » На презентації методу роботи з стресовим розладом
15:20
На презентації методу роботи з стресовим розладом

31 жовтня методист методичного кабінету Томах Юлія Сергіївна відвідала презентацію всеукраїнської програми «Здоров’я воїна», яка відбулася на базі America house за підтримки Міністерства у справах ветеранів й участі Посольства США в Україні. 

Благодійний фонд Д.Лінча у Східній Європі пропонує допомогу у боротьбі з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР) – навчання техніки трансцендентальної медитації (ТМ), яка успішна в подоланні ПТСР як в учасників АТО, так і для будь кого, хто долає стресові наслідки. Дана техніка активно застосовується для дорослих й дітей.

На презентації виступали спеціальні гості із США: директор «Центру мозку, свідомості та пізнання»  - Фред Тревіс,  ветеран війни в Іраку та Афганістані, головний лікар відділення інтеграції у Баграмі - Брайан Різ. Під час виступу Ф. Тревіс продемонстрував вплив техніки ТМ на мозок людини за допомогою ЕЕГ. Результати вражають! Навіть пересічна людина, яка не вміє читати ЕЕГ, може пересвідчитися, що під час медитації починає краще взаємодіяти ліва та права півкулі головного мозку, а швидкість передачі нервових імпульсів збільшується. Багаторічним досвідом використання даного методу ділилися військові та психологи, які підкреслюють підвищення якості життя під час системного використання ТМ.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Психологічна служба | Переглядів: 291 | Додав: Admin | Теги: програма, Презентація, психологічна служба | Рейтинг: 0.0/0