Головна » 2015 » Апрель » 15 » "Молодь обирає здоров'я" 2015
16:01
"Молодь обирає здоров'я" 2015

Одного разу Сократа запитали: «Що для людини найцінніше і найважливіше в житті – багатство чи слава?» Великий мудрець відповів: «Ані багатство, ані слава не роблять людину щасливою. Здоровий жебрак щасливіший за хворого короля». І це дійсно так. Здоров'я - це одвічна молодість і свіжість, посмішка на обличчі і бадьорий крок. Та саме за молоддю - майбутнє країни. Здорова молодь - здорове майбутнє.



15 квітня привітно та тепло зустріла учасників УІІІ міського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» ЗОШ№2, директор якої – Кузнецова О.В.  Мета заходу – виявлення, обмін і розповсюдження кращого досвіду з профілактики запобігання негативним проявам серед дітей і молоді.

Згідно з програмою фестивалю учні змагалися у конкурсах: літературно-музично-спортивних та вікторинах.

Розпочала виступи команда загальноосвітньої  школи №2, задавши справжній дух фестивалю, який відчувся у виступах інших команд, більшість з яких були позитивно зорієнтованими. Учасники фестивалю намагалися довести, що ідея здорового способу життя має бути у всьому. Адже всі знають, що спорт, рух, творчість - прекрасна альтернатива пагубних звичок. Тематика виступів була спрямована на формування безпечної поведінки, розповсюдження позитивних ідей збереження здоров’я.

Абсолютним переможцем у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій стала команда  міського ліцею (кер.Рябушенко О.В.).

Грамотами були нагороджені команди-переможці за зайняте:

IІмісце – команда міської гімназії (кер.Козак Т.О.);

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IIIмісце –команда загальноосвітньої школи №2 (кер.Слюсар О.М.);

IIIмісце – команда  міської гімназії №7 (кер.Клименко Ж.І.).

Також були нагороджені окремими подяками «За активну участь» команди ЗОШ№1 (кер.Карпенко О.А.), ЗОШ№5 (кер.Ущапівська Н.М.), ЗОШ№9 кер.Пригодська Л.М.).

Команда-переможець міського  ліцею буде представлена від м. Коростеня на обласному етапі Всеукраїнського  фестивалю-конкурсу  «Молодь обирає здоров’я».

 

 

 

 

 

 

 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 591 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0