Головна » 2019 » Октябрь » 15 » Міський теоретичний семінар вчителів біології.
18:57
Міський теоретичний семінар вчителів біології.

11 жовтня 2019 року на базі міського методичного кабінету, з метою висвітлення теми «Формування ціннісного ставлення до здоров`я на засадах діяльнісного підходу», поширення досвіду роботи учителів біології закладів загальної середньої освіти міста, відбувся міський теоретичний семінар вчителів біології.  З вітальним словом до присутніх звернулася Рацун С.М., методист ММК. Вона окреслила пріоритетні напрямки методичного супроводу у підвищенні професійної компетентності вчителів щодо формування здоров`ясприятливого освітнього середовища у сучасному закладі загальної середньої освіти в процесі викладання біології.

 Музиченко О.М., вчитель біології та основ здоров’я ЗОШ№1,розкрила   особливості сучасного уроку біології. Із сучасними підходами щодо формування в учнівської молоді здорового способу життя в процесі вивчення біології ознайомила Пархомчук В.І., учитель біології ЗОШ№13.

Методист ММК Рацун С.М. зосередила увагу учасників семінару на методичній складовій діяльнісного підходу до формування в учнів ціннісного ставлення до здоров`я.

Томах Ю.С., психолог ММК, провела майстер клас з проблеми  «Посилення особистісного  ресурсу. Від негативних почуттів до гармонії в собі».

Педагоги виробили рекомендації та окреслили основні шляхи формування ціннісного ставлення до здоров`я на засадах діяльнісного підходу  при  викладанні курсу біології.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 272 | Додав: Admin | Теги: біологи, семінар, ММК | Рейтинг: 0.0/0